[MT-Bisiklet] Bisiklet de kullanırım diyenler grubu.

Kızım 1,5 2 yaşlarında, o zaman ben çalışıyorum, kızımı bakıcısına bırakabilmek için bisiklet almıştım, günde 30 km giderdim, sabah kızı bırakıp dönmem 15, akşam gene aynı şekilde... kilo alamazdım o zamanlar... sigarada içmiyordum... ama şimdi git deseler sanırım gidemem...

Ben de bisiklete binmeyi çok severdim ama bisiklete binerken ani hızlanmayı dik yokuş çıkmayı hız yapmayı çok sevdiğim için zorlanmadan dolayı dizlerim çömelip kalkarken çıtırtı yapmaya başladı 3 senedir pek binmiyorum. Şuan bile biraz bisiklet süreyim dizlerim ağrır. Pedal göbeği bilyalarını dağıttığım arka teker milini eğdiğim kırdığım 4-5 tane bisiklet var düşünün artık pedala verebildiğim torku :cherry: ama dizlerim dayanmıyor artık bu güce.

Bisiklet gibisi var mı yahu.

Özgürlüğün dibidir.

KRON kullanıcısıyım. Kullanacağım zaman 50km binmeden inmiyorum.

Bende bisiklet sürerdim birkaç yıl öncesine kadar.
Motosikletle tanışınca hiç sürmez oldum. Tembellikten tabi ki.
Iyi bisikletler de abartılı şekilde pahalı. O paralara çok rahat ikinci el çinli motosiklet alınır.

Şu downhill bisikletleri 1.500-2000 lira olsa alırdımda 5000 liradan başlıyor. Motosiklet ile takas ederleri mi acaba... :mrgreen:

trek 3900 disk var bende de ama yazlıkta kaldı. peder ben kullanıyorum vermem diyor, alamıyorum geri:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bisikletin kralı pinokyo ile bmxti çocukluğumda.

Yokuş aşağı arabaları sollamaya kalkardım pinokyo ile. Ön fren bozuktu,sağ ayağımı çamurluğun oraya sokar fren yapardım. Bi gün o sekilde fren yapınca ayağım tekeri kitledi,takla attım,hala izi vardır :)

8-9 sene önce de çay taşıyan bi garsona çarpmıştım bisikletle,herif haşlanmıştı. Bende zor kaçmıştım.

Arasıra kullanıyorum ama gaz elçiğinden pedala geçince yokuşlar işkence oluyor.

Ama yine de tadı başkadır bisikletin.

EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü) lisanslı bisikletçisiyim.Sürekli uzun, kısa yol yaparız.Edirne-Üsküp(875 km.), Tuna Turu I(1300 km.), Tuna Turu II(850 km.) yaptığımız uzun yollardan bazılarıdır.Bisikletsiz bir yaşam düşünemiyorum.

abi ben çocukluğumdan beri severim bisikleti bitane küçük vitessiz bisiklet vardı fren miren yoktu tabi ayağımızı arkaya değdirerek fren yapıyorduk neyse bazı arkadaşlarla ben küçükken yarışalım dedik tabi onlarınki gıcır gıcır vitesli benimki gidonu kırıldı kırılacak bi tekeri siyah bi tekeri beyaz bir bisiklet neyse iki yokuş arasındayız küçük yokuştan büyük yokuşa yarışıyoruz yokuşların ortasıda bizim eski ev neyse ben yokuş aşağı bile pedal atarak bunları geçtim neyse 3. yarışı yapıyoruz öür oğlan önümde ben pedallarken dikine tam önüme geçti benim ön teker onun arka tekere değdi sonra ben bizim evin önüne uçmuşum düştüğümü hatırlıyorum tabi bide zırladığımı bide şort giyiyordum arayı hatırlamıyorum 5 - 6 metre kuş gibi uçmuğum bildiğin benim gidon öbür vurduğum oğlanın ön tekere girmişti sonra 13 yaşıma kadar bisiklete binmemiştim :D şimdi ise 3 - 4 sene önce aldığım amörtisörsüz 150 tl lik bir bisikletim var kışa doğru tekeri patlar kaldırırım yaza doğru yaptırırım neredeyse 3 sene böyle geçti ve bu döngüyü bu sene bitirdim teker tamir ediciyle hallettim arka tekeri geçenlerde karda fena sürdüm çok zevkli oldu. bi arada yaz tatilinde bi arkadaşlar merkezden 45 km uzak yerköy ilçesine gitmeye kalkışmıştık tabi onunla o sene çok sürdük bisikleti şimdi motoruda onla alıcaz zaten neyse başladık gitmeye tabi biz ters yöndeyiz emniyet şeridinden gidiyoruz bi beyaz arabadan dingilin biri veooovch dice bağırıp elini uzattı arkadaş direksiyonu kırdı bende bıraz korktum sonra tahmin ettiğiniz gibi adamın gelmişinden geçmişine bir izlenim yaşattık :D 6 - 7 km sonra bir köye uğradık çeşmeden su içtik meraklı köylülerle ufak bir konuşma sonra arkadaşın ısrarları üzerine geri döndük iyikide dönmüşüz yoksa arkadaşın pedal dönüş yolunda değil yarı yolda koparmış ama pedal kopunca iyi düştü (ana yoldan çıktık ara yollardayız havada karardı) bende bazı çocuklarla laf dalaşına girmiştim sıpanın elinde boncuk tabancası var sık ulan dedim çocuğa sıktı hahaha dedim kafayı yola bi çevirdim kaldırıma giricem gidonu çevirmemle arka firene basmam bir oldu son anda vurmaktan kurtuldum hafif ayağımı sürttüm bişeyde olmadı sonra arkadaş tabi bana iyi sövdü. başlıcam senin yerköyünde pedalda koptu zaten bidaha binmem bisiklete hele hele senle hiç binmem. diyerek :D motosikleti alınca neler yaparız orasını Allah bilir neyse çok uzattım :)

göstergeler şık duruyor işlevleri nelerdir? marka, model fiyat ve göstergelerin fotoğrafını paylaşırsanız iyi olur. :)

Bende iki teker tutkusu kız arkadaşımdan ayrıldıktan hemen sonra ertesi gün belirmişti.O gün hemen bir motosiklet aldım.Evlenmeden hemen önce hatırlamadığım bir nedenden ötürü ve sonradan çok pişman olarak satmıştım.Birsüre sonra iki tekersiz kalmanın acısını bastırsın diye çift amortisörlü bir bisiklet aldım İzmirde hergün Gültepeden Çiğliye 2.üsse gidip geldim.Bisikletim kaliteli değil ve çok ağırdı ama bisikletti işteGit-gel 56 km olan bu yolda haftanın beş günü 280 km civarı yol yapıyordum.Servisle bir saatte aldığım yolu bisikletlede aşağı yukarı aynı zamanda gider gelirdim çünkü trafik derdi benim için yok denecek kadar azdı ayrıca benzin yerine git-gel 2lt su yakıyordum.İşe gidiş gelişler dışında hafta sonları arabayla giderim dediğim her yere gittim.Seferihisar Gümüldür Kuşadası Çeşme Urla Manisa-Spil Kemalpaşa dağları vs.4000 km ye yakın sürdüm ilk bisikletimi.Değiştirip daha düzgün birşey istediğimde yine eşim karşı çıktı.Bu sefer tek parça halinde alamadığım bisikletimi parça parça topladım.Bu bisikletimde 3600 km de şu an.Anlayacağınız motoru olsun yada olmasın iki teker aşkı bambaşka bir aşk.Ve eşimin neden karşı çıktığını anlıyorum.Sanırım kendisine duyduğum aşkın tek olmasını istiyor.E o da haklı.:mrgreen:

2 tane bisikletim var biri salcano ng 300
birini geçen sene aldım ideal strobe disc
turlara katıldım Geliboludan efes meryem ana ya 1000 km teknik servis olarak...

sonra bıraktım 65 kg dan geldik 120 kiloya :queen:

ilk ng yi aldım fs sistem süper bi alet...

fekat alet bana dayanamadı kırdım ortadan... garantiden 2. kadro geldi gene kırıldı 3 ay sonra

geçen sene ideali aldım o şimdilik sağlam 3-4 ay önce bi sağlam düştüm . bir yerimi kıramadım ama kolum hala ağrıyor...

seviyorum bisikleti ya. Hala biniyorum ama kilom hiç azalmıyor :queen:

bende binecem bisiklete
bu benzin fiyatları oynadığı sürece de şehir içi bisiklete binecem hep
marttan sonra

Alacagim diyordum aldim arkadaslar
iki teker bir aliskanliktir motorlu motorsuz olsun iki teker olsun..
Salcano astro 210 v model bi bisiklete sahibim simdi
aranizdayim keyifli surusler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar