Mt Bilgisayar Oyunlari Paylaşim Başliği

Şimdi sizlerde en çok beğendiğiniz ilk 3 oyundan bahsedin :)

Abi okuyucunun dvd olup olmaması fark etmezki sistemin oyunu kaldıracak kadar iyi ise çalışması lazım peki bir hata veriyomu nasıl çalışmıyor cd mi çalışmıyor yoksa

Benimde cd okuyucum dvd normal cdleri çalıştırıyor

abicim call of duty 2 üzerine oyun tanımam...o neydi be...kendimi zor çektim oyundan...bıkmadım yani...sürekli oynayınca sağlığım bozuldu artık...birden kestim...özellikle çıkarma esnası ne heyecanlıydı ya...halat öncesi nişancıları vuruyorsun...herkes çığlık çığlığa...sonra iple çıkıyosun birde bakmışsın yağmur gibi mermi yağıyor...o bölümde ben bir keresinde(ilk zamanlar) 3-4 saat bölüm geçme yolu aramıştım...bulamıştım...

bir keresinde(yine ilk zamanlarda) yine ingilizce olan yönlendirmeleri var ya...orayı çözemeiyodum çıldırıyodum bayağı 1 hafta geçemedim...hani çatıya çıkıyorsun...orda işaret fişeği atıyosun ya tanka...sonra öyle vurabiliyorsun...herif bağırıyor ingilizce...ula bende napim diye kafayı yiyodum...tanklar parçalanmayınca çatıya geliyo tü askerler...zaten köşeye sıkışmışsın....tam stresdi ya...çöl bölümünüde o mantıkla zor çözdüm...kafayı patlattık yani...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pc tarihinin aksiyonu en yüksek oyunu herhalde quake 3 tür.
ayrıca opengl destekli grafik motoru ile zamanının çok ilerisinde görselliklere sahiptir. birçok hit oyun yine aynı grafik motoruyla yapılmıştır yıllarca. yani tam bir deha örneğidir.
john carmack abimizdir :cherry:
quake 3 ü oynayamayanlar half life gibi oyunlara yönelirler :p
yine quake 3 ün yapımcılarının görsellik ve gerilim-aksiyon şaheseri doom 3, oyuna kendinizi kaptırırsanız, tam bir kabustur. ek görev pakedi geldiğinde kurup oynasammı oynamasammı diye 2 kere düşünmüştüm.

strateji severler :
total war serileri
hatta medievil total war'da osmanlılar bile var
istanbulu fethedince oyun bitiyordu sanırım :mrgreen:

beyler bu efsane diye nitelendiren gelmiş geçmiş en ilgi çeken oyunları neden sevemiyorum acaba...hani bilmem kaç paraya hakları satın alınan (beşiktaşda bir serveri varmış trde..)..işte bilmem kaç puanı bilmem kaç bişeyi varmış...üstün özellik vs...onları diyom...bi türlü ısınamıyom yav...ben bilgisayarı ilk aldığımda cafedeki arkadaşıma ne kadar oyun varsa yüklettim...en son çıkanlar hariç en sağlam oyunlar var...ama heves yok...call of duty 2...motogp 2...vs dışında pek oynayasım yok...strateji oyunlarıda var...işte ülke kurma falan ama sarmıyo...yani cafelerde çılgınlar gibi oyunlar beni fethetemedi...

ben alex kıd lerle büyüdüm...sega master system 2...shadow dancerlarla büyüdüm...street fıghterlarla büyüdüm...adamım sagatdı...ken ryu...chun lı...vegaa..m.bıson...:mrgreen:

yaklaşık 50 kadar oyun var ama pc de sadece 3-4 ü kurulu.

Call of Duty 1-2
Need for speed :carbon-most wanted
motorracer 3
The punisher

Legacy of Kain defience'i bitirdikten sonra oyunlardan sogudum açıkçası onun gibisini oynamadım,artık oyun oynayasımda gelmiyor nedense.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben vurdulu gırdılı oyunları bek severım..counteer strike da karsıma adam ararım...4-1 i sniper gibi kullanırım...helt çat cekerım serefsm :queen:
tabı bıde yarıs oyunları...özellıkle motogp2 ...moto gp 3 ünde sadece yollarını sevdım....aynı yolları 2 ye koysalar daha ıyı olurdu....
bıde öldürerek ılerlemelı oyunların hepsını severım...
ah evde bılgısayarım olsa 1000 tene oyun koycamda yok yaw.. :pr:
call of duty de sevdıgım oyunların ıcınde....bıde far cry

cod 2 yani call of duty 2 de şampiyonluk sağladım sonra 1 bucuk yıl bıraktıydım nedense :silent: şimdi amele gibi oynuyorum .

Elder Scrolls IV - Oblivion da muhteşem bir oyundur ama çoğu bilgisayarı kasar, delirtir, patlatır; sistemi iyi olmayan bulaşmasın. Ben toplamda 200 saat falan oynamışım sanırım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim call of duty 2 üzerine oyun tanımam...o neydi be...kendimi zor çektim oyundan...bıkmadım yani...sürekli oynayınca sağlığım bozuldu artık...birden kestim...özellikle çıkarma esnası ne heyecanlıydı ya...halat öncesi nişancıları vuruyorsun...herkes çığlık çığlığa...sonra iple çıkıyosun birde bakmışsın yağmur gibi mermi yağıyor...o bölümde ben bir keresinde(ilk zamanlar) 3-4 saat bölüm geçme yolu aramıştım...bulamıştım...

bir keresinde(yine ilk zamanlarda) yine ingilizce olan yönlendirmeleri var ya...orayı çözemeiyodum çıldırıyodum bayağı 1 hafta geçemedim...hani çatıya çıkıyorsun...orda işaret fişeği atıyosun ya tanka...sonra öyle vurabiliyorsun...herif bağırıyor ingilizce...ula bende napim diye kafayı yiyodum...tanklar parçalanmayınca çatıya geliyo tü askerler...zaten köşeye sıkışmışsın....tam stresdi ya...çöl bölümünüde o mantıkla zor çözdüm...kafayı patlattık yani...:p

Vaaay call of duty ci abimiz manyak oyun abi süper sanki insan gerçekten savaşıyomuş gibi oluyor çıkartma senaryoları züpeer oyna oyna bitir baştan oyna bi oyunn

Bu arada gothic çi arklar var 1 2 oynadım ama 3 oynayamıyom sistem kasıyor

Oblivion u sistemim çok rahat oynuyo ama o oyunuda ben çözdüremedim questler falan var ama nereye gitcemi bi türlü çözdüremiyom

Birde Worms World Party diye bir oyun var oynamayan varsa şiddetle tavsiye edebilirim solucanların savaştığı değişik çok orjinal silahların olduğu tek pc den multiplayer özelliği olan çok eğlenceli bir oyun Şiddetle tavsiye ederim
Ek olarak Worms Myhem Daha prof wormscüler için :queen: :queen:

1-rome total war
2-Age of Empire 2 ve 3
3-Hitman serisi
4-NFS serisi
5- Mafia
6-FarCry bomba oyundur
7-Line of Sight: Vietnam 8-Lord of the Rings: Return of the King 9-Medal of Honor serisi 10-Max Payine 11- Conflict: Desert Storm 12-Wolfenstein eskilerin en iyilerinden 13- Syberia ve 2 si 14-Thief 3 tam hırsız oyunu 15-Vietcong 16-Silent Hill 2 17-Splinter Cell 18-Commandos 2si ve 3ü 19-Doom 20-Global Operations 21-Postal ve 2si 22-Manhunt :)aklımda olanları yazdım bir zamanlar manyak oyun hastasıydım askerden sonra artık oynayamıyorum :pale:

life for speed
serious sam2
mafya Godfather onun kadar güzel olmadı bana göre
nfs ailesi hiçbirinin sonunu getirmedim sıkılıyorum.
gta sa bundan da sıkıldım ama birisi bilgisayarıma kursa oynarım hala. Marangozun kapısı kırık olurmuş. kendim bilg. teknisyeniyim de
bulabilirsem microsoft train simulator ve suffering 2 oynamak istiyorum. suffeirn 1 çok ürpertici ama sürükleyici bir oyundu.

sağlıcakla.

Son düzenleme:
mete_han abi ne yaptın sen ya :salut:
gözlerim doldu
bende ilk sega master systemle başlamıştım :cat:
golden axe ahh ahhhhhhh ne oyundu ama
sonra commodore 64 ve nihayet pc, ps1 ps2 .....

Aslında hepsi ayrı kategorilerde sayacağım oyunlar yani yarış,fps,strateji vs..
o yüzden bi kıyaslama yapmak gerekirse aynı kategoride olmalı ki sanırım kıyaslama yapmıyoruz:)
en tırstığım oyunlar : Doom3, Fear
en çok oynadıklarım: Quake 3
savaş : Call of Duty1-2, Brother in Arms
strateji: Age of empires 2 (efsane)
ve en son oynadığım splinter cell chaos theory şiddetle tavsiye ederim oyun karanlıkta geçiyor ama sizin gece görüş gözlüğünüz var düşmana sessizce yaklaşıp etkisiz hale getirebiliyorsunuz..kahramanımız çok atletik..iki kez oynayın bıkmazsınız o derece.. yalnız mecburen orjinal almanız gerekiyor..kopyasını bulamazsınız:D

Platform_Games-South_Park_Super_Mario_Brothers_Enlarged.png

super-michiel-2.JPG

Son LEVEL'i geçemedim... :mrgreen: :p :queen:

ikinci resimde o yaratıgı kesince prenses kurtuluyo diye hatırlıyorum, gülde olabilir gülü kurtarırkende aynı sahne oluyo, ama kurtar kurtar bitmiyo bastan alıyo oyunu. Azmı oynadık be hoca :D

serious sam 2 yi oynuyom çok zewkli
bitsin ilk işim splintercell double agent i almak olucak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar