Şimdi sizlerde en çok beğendiğiniz ilk 3 oyundan bahsedin
Abi okuyucunun dvd olup olmaması fark etmezki sistemin oyunu kaldıracak kadar iyi ise çalışması lazım peki bir hata veriyomu nasıl çalışmıyor cd mi çalışmıyor yoksa
Benimde cd okuyucum dvd normal cdleri çalıştırıyor
abicim call of duty 2 üzerine oyun tanımam...o neydi be...kendimi zor çektim oyundan...bıkmadım yani...sürekli oynayınca sağlığım bozuldu artık...birden kestim...özellikle çıkarma esnası ne heyecanlıydı ya...halat öncesi nişancıları vuruyorsun...herkes çığlık çığlığa...sonra iple çıkıyosun birde bakmışsın yağmur gibi mermi yağıyor...o bölümde ben bir keresinde(ilk zamanlar) 3-4 saat bölüm geçme yolu aramıştım...bulamıştım...
bir keresinde(yine ilk zamanlarda) yine ingilizce olan yönlendirmeleri var ya...orayı çözemeiyodum çıldırıyodum bayağı 1 hafta geçemedim...hani çatıya çıkıyorsun...orda işaret fişeği atıyosun ya tanka...sonra öyle vurabiliyorsun...herif bağırıyor ingilizce...ula bende napim diye kafayı yiyodum...tanklar parçalanmayınca çatıya geliyo tü askerler...zaten köşeye sıkışmışsın....tam stresdi ya...çöl bölümünüde o mantıkla zor çözdüm...kafayı patlattık yani...