Umutpoy kardeş;
Şimdi ben az çok bu işlerden çakan biriyimdir. Motor rolentide çalışırken ani ve az gaz verince, hani deriz ya ara gaz, egzost patlatıyor ve motor yavaş döndüğünden stop ediyor. Yolda giderken yani devir yüksekken, diyelim bir viraja giriyorsun ve gazı kapattın, virajı döndün, ani gaz veriyorsun ve egzost patlatıyor, ancak bu sefer motor kavraması devreye girdiğinden tekerlekler motoru çevirmeye devam ediyor ve motor elbette Stop etmiyor. Ancak rahatsız olduğum şu. Arıza büyük ihtimalle elektriksel. Bu da örneğin uzun yola çıktın, bobin gitti diyelim, yolda kaldın

ale: Hadii usta bul, parça bul, çektir falan, gitti hafta sonu. Ancak, servise her şeyi kontrol ettirdim, sorun yok diyolar. dellendim yaa. Sorun yok ise egzost neden patlar.
Bu motorda ilk aldığımdan beri, asla sorunlu bir makine değil o ayrı ama, mesela marş yaparken akü bazen motoru çevirmede zorlanıyor. Üst ölü nokta kavramlarını (Sıkıştırma periyodunda) ben yıllardır ders olarak veriyorum, bir açıklama değil. Çünki aynısı arkadaşımda var, kibrit gibi çakıyor. Hatta israrım üzerine zayıf bulunan Aküyü bile değiştirttimdi. Sanırım bir yerde bir elektrik işi bulacağım ama:queen: