ee yok mu bundan hala kullanan![]()
la millet senin gibi kafa yapmak için kullanmıyor bunları..Keş
ee yok mu bundan hala kullanan![]()
Liroxil kullanıyordum bir ara mum gibi ediyordu..:cherry:
ben hala kullanıyorum var mı benim gibi olanlar?
hangisini kullanıyorsun?
Lustral ve Xanax, bildiğin bir şey varsa söyle abi![]()
Türk milletinin adetidir,bilmediği konuda konuşmakta üstüne yoktur
Şimdi ben sana nasıl tavsiyede bulunayım ki?
Benim tıp bilgim ilkokul 5 seviyesinden azıcık ileri
Bir zamanlar Prozac kullanmıştım ben de,İnsanı gamsız yapıyor,araç kullanmasını etkilemiyor.ama her bünyede aynı etkiyi yapmıyor her ilaç.
Ulem Emin, yuvana dön diye çagri yaptim ama psikiyatriye gitmen lazimmis senin.![]()
Uzun zaman olmuştu görmeyeli, rastlamayalı, bir de hoşgeldin diyeyim de... Hep inanılmaz korkunç, ürkünç gelmiştir bu anti-depresanlar bana, belki de o kadar kötü bir imaj yaratıldığı içindir ortalıkta bilinçsiz kullanımıyla... Gerçi yıllardır aspirin dahil her türlü ilaca...vs kıl olup, elini sürmeyen biri olarak konu hakkında da yazma hakkını görmüyorum kendimde
Şurada tavsiye isteyen coq olsa şişe şişe anti-depresan öneririm de::cheeeeerbu konuya fazla Fransız kalıyorum
Bir kere daha gördüğüme sevindim deyip, uzaklaşayım ben konuyu daha bulandırmadan...![]()
Emin abi ne kullanıyosun :silent:
Olcanım sağolasın kardeşim hoşbulduk sende hoşgeldinözledik hakikaten yahu..
birisi depresyondan çıkmak için diğeride kaygılanmamak için![]()
Yuh yav, böyle bir başlık mı varmış? :mrgreen:
Arkadaşlar depresyon iyidir neden kaçıyorsunuz. Asıl sürekli neşeli olmak anormal birşey böyle bir dünyada.
hıımm..ikisinide denemiştim birisi bayıltıyo..
Diğeride hem hızlandırıyo hemde çene kası yapıcaksan birebir![]()
Ben almayayım birader
Ben 2003 den beri kullanıyorum yahu öyle bi etki göremedim![]()
İlkay abi yuvaya döndüm dönmesine de ruh sağlığı bozuk olarakha dersen ki ben eminimi böyle de kabul ederim bak o zaman başka
![]()
Motor kullanırken çok dalgınlık yapıyo diye ben kullanmıyorum son zamanlarda..
Bi tanıdık var reçetesiz satıyo bu ilaçlardan renkli renkli değişik figürler var üstünde onlarda stresi baya alıyomuş depreştiriyomuş öyle diyodu:mrgreen:
Olum biz senin ruh sagligi iyi halini de biliriz.:cherry:
Neyse yine de seni her halinle kabul ettik zaten çoktan.:rendeer:
Bak Olcan'in bana tavsiye edecegi ilaç aslinda herkesin derdine çare.:wiinkk:
gerek yok öyle latince isim ezberleyip, nöbetçi eczane aramaya.
Bir tekel bayi buldunmu yetiyor.![]()
Onları biliyorum evet öylelermiş fakat hiç bir doktor tanımıyorum ki bunlardan birini reçeteye yazabilsin
Allah razı olsun abi dur öpücem :rendeer: senin ciğerini bilirim diyorsuntekel bayii dedinde aklıma ne geldi, geçen kandilde camiye gidiyorum tam içeri girecekken 18-20 yaşlarında bir çocuk abi bakarmısın diye durdurdu beni, arkamı dönmemle tiner kokusundan başımın dönmesi bir oldu, eleman koklamış tineri kafayı buluncada kendini camide bulmuş
bana ne derse beğenirsin? abi teravih başladımı? :mrgreen: bende dedimki sen geç içeri müsait bir yere otur iki aya kalmaz başlar, tamam abi dedi girdi içeri
böyle bir çare bulacaksak baştan söyliyim ben bu halime razıyım
![]()