MT anti-depresancılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Liroxil kullanıyordum bir ara mum gibi ediyordu..:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lustral ve Xanax, bildiğin bir şey varsa söyle abi :)

Türk milletinin adetidir,bilmediği konuda konuşmakta üstüne yoktur:)
Şimdi ben sana nasıl tavsiyede bulunayım ki?
Benim tıp bilgim ilkokul 5 seviyesinden azıcık ileri:)
Bir zamanlar Prozac kullanmıştım ben de,İnsanı gamsız yapıyor,araç kullanmasını etkilemiyor.ama her bünyede aynı etkiyi yapmıyor her ilaç.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem Emin, yuvana dön diye çagri yaptim ama psikiyatriye gitmen lazimmis senin.:p

Türk milletinin adetidir,bilmediği konuda konuşmakta üstüne yoktur:)
Şimdi ben sana nasıl tavsiyede bulunayım ki?
Benim tıp bilgim ilkokul 5 seviyesinden azıcık ileri:)
Bir zamanlar Prozac kullanmıştım ben de,İnsanı gamsız yapıyor,araç kullanmasını etkilemiyor.ama her bünyede aynı etkiyi yapmıyor her ilaç.

Estağfurullah Savaş abi :) abi olarak tavsiyede bulunnabilirsin ama :) yalnız bu prozac tam benlikmiş benimde gamsız olmam lazım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------

Ulem Emin, yuvana dön diye çagri yaptim ama psikiyatriye gitmen lazimmis senin.:p

İlkay abi yuvaya döndüm dönmesine de ruh sağlığı bozuk olarak :p ha dersen ki ben eminimi böyle de kabul ederim bak o zaman başka :p

Super Moderator
Uzun zaman olmuştu görmeyeli, rastlamayalı, bir de hoşgeldin diyeyim de... Hep inanılmaz korkunç, ürkünç gelmiştir bu anti-depresanlar bana, belki de o kadar kötü bir imaj yaratıldığı içindir ortalıkta bilinçsiz kullanımıyla... Gerçi yıllardır aspirin dahil her türlü ilaca...vs kıl olup, elini sürmeyen biri olarak konu hakkında da yazma hakkını görmüyorum kendimde:p

Şurada tavsiye isteyen coq olsa şişe şişe anti-depresan öneririm de::cheeeeer:p bu konuya fazla Fransız kalıyorum:p

Bir kere daha gördüğüme sevindim deyip, uzaklaşayım ben konuyu daha bulandırmadan...:)

Uzun zaman olmuştu görmeyeli, rastlamayalı, bir de hoşgeldin diyeyim de... Hep inanılmaz korkunç, ürkünç gelmiştir bu anti-depresanlar bana, belki de o kadar kötü bir imaj yaratıldığı içindir ortalıkta bilinçsiz kullanımıyla... Gerçi yıllardır aspirin dahil her türlü ilaca...vs kıl olup, elini sürmeyen biri olarak konu hakkında da yazma hakkını görmüyorum kendimde:p

Şurada tavsiye isteyen coq olsa şişe şişe anti-depresan öneririm de::cheeeeer:p bu konuya fazla Fransız kalıyorum:p

Bir kere daha gördüğüme sevindim deyip, uzaklaşayım ben konuyu daha bulandırmadan...:)

Olcanım sağolasın kardeşim hoşbulduk sende hoşgeldin :) özledik hakikaten yahu..

Emin abi ne kullanıyosun :silent:

birisi depresyondan çıkmak için diğeride kaygılanmamak için :)

Yuh yav, böyle bir başlık mı varmış? :mrgreen:

Arkadaşlar depresyon iyidir neden kaçıyorsunuz. Asıl sürekli neşeli olmak anormal birşey böyle bir dünyada.

Motosikleti
Hornet
Olcanım sağolasın kardeşim hoşbulduk sende hoşgeldin :) özledik hakikaten yahu..

birisi depresyondan çıkmak için diğeride kaygılanmamak için :)

hıımm..ikisinide denemiştim birisi bayıltıyo..
Diğeride hem hızlandırıyo hemde çene kası yapıcaksan birebir:p

Yuh yav, böyle bir başlık mı varmış? :mrgreen:

Arkadaşlar depresyon iyidir neden kaçıyorsunuz. Asıl sürekli neşeli olmak anormal birşey böyle bir dünyada.

Ben almayayım birader :)

hıımm..ikisinide denemiştim birisi bayıltıyo..
Diğeride hem hızlandırıyo hemde çene kası yapıcaksan birebir:p

Ben 2003 den beri kullanıyorum yahu öyle bi etki göremedim :)

Motosikleti
Hornet
Ben almayayım birader :)

Ben 2003 den beri kullanıyorum yahu öyle bi etki göremedim :)

Motor kullanırken çok dalgınlık yapıyo diye ben kullanmıyorum son zamanlarda..:)
Bi tanıdık var reçetesiz satıyo bu ilaçlardan renkli renkli değişik figürler var üstünde onlarda stresi baya alıyomuş depreştiriyomuş öyle diyodu:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İlkay abi yuvaya döndüm dönmesine de ruh sağlığı bozuk olarak :p ha dersen ki ben eminimi böyle de kabul ederim bak o zaman başka :p

Olum biz senin ruh sagligi iyi halini de biliriz.:cherry:
Neyse yine de seni her halinle kabul ettik zaten çoktan.:rendeer:
Bak Olcan'in bana tavsiye edecegi ilaç aslinda herkesin derdine çare.:wiinkk:
gerek yok öyle latince isim ezberleyip, nöbetçi eczane aramaya.
Bir tekel bayi buldunmu yetiyor.:p

Motor kullanırken çok dalgınlık yapıyo diye ben kullanmıyorum son zamanlarda..:)
Bi tanıdık var reçetesiz satıyo bu ilaçlardan renkli renkli değişik figürler var üstünde onlarda stresi baya alıyomuş depreştiriyomuş öyle diyodu:mrgreen:

Onları biliyorum evet öylelermiş fakat hiç bir doktor tanımıyorum ki bunlardan birini reçeteye yazabilsin :p

Olum biz senin ruh sagligi iyi halini de biliriz.:cherry:
Neyse yine de seni her halinle kabul ettik zaten çoktan.:rendeer:
Bak Olcan'in bana tavsiye edecegi ilaç aslinda herkesin derdine çare.:wiinkk:
gerek yok öyle latince isim ezberleyip, nöbetçi eczane aramaya.
Bir tekel bayi buldunmu yetiyor.:p

Allah razı olsun abi dur öpücem :rendeer: senin ciğerini bilirim diyorsun :p tekel bayii dedinde aklıma ne geldi, geçen kandilde camiye gidiyorum tam içeri girecekken 18-20 yaşlarında bir çocuk abi bakarmısın diye durdurdu beni, arkamı dönmemle tiner kokusundan başımın dönmesi bir oldu, eleman koklamış tineri kafayı buluncada kendini camide bulmuş :) bana ne derse beğenirsin? abi teravih başladımı? :mrgreen: bende dedimki sen geç içeri müsait bir yere otur iki aya kalmaz başlar, tamam abi dedi girdi içeri :) böyle bir çare bulacaksak baştan söyliyim ben bu halime razıyım :p

Onları biliyorum evet öylelermiş fakat hiç bir doktor tanımıyorum ki bunlardan birini reçeteye yazabilsin :p

Allah razı olsun abi dur öpücem :rendeer: senin ciğerini bilirim diyorsun :p tekel bayii dedinde aklıma ne geldi, geçen kandilde camiye gidiyorum tam içeri girecekken 18-20 yaşlarında bir çocuk abi bakarmısın diye durdurdu beni, arkamı dönmemle tiner kokusundan başımın dönmesi bir oldu, eleman koklamış tineri kafayı buluncada kendini camide bulmuş :) bana ne derse beğenirsin? abi teravih başladımı? :mrgreen: bende dedimki sen geç içeri müsait bir yere otur iki aya kalmaz başlar, tamam abi dedi girdi içeri :) böyle bir çare bulacaksak baştan söyliyim ben bu halime razıyım :p

Allah da seni güldürsün Emin...:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

akşam akşam gülmeye çok ihtiyacım vardı...sağolasın....:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar