[MT Antalya]Köprülü kanyon ,beşkonak ve rafting gezisi hakkında(23temmuz)

ya niye gelmeyeyim eğer beni kimse artçı olarak alamazsa gelemem tabikide ama gelmeyi çok istiyorum inşallah motor kiralayabilirim

can_dosay' Alıntı:
ya niye gelmeyeyim eğer beni kimse artçı olarak alamazsa gelemem tabikide ama gelmeyi çok istiyorum inşallah motor kiralayabilirim
gruptan bi arkadaş2006bws kiralıyor günlüğü 30ytlden

Arkadaşlar üzerinize ince bir tişört ve şapka almanız tavsiye edilir. Bir aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz.

bi arkadaş artçısı olmazsa beni alsa olur mu =) lütfennnnnnnnnn

son bi hatırlatma daha yapmak istiyorum buluşma yerinden yaklaşık 200km olan bu yolculukta benzininizi ona göre alarak buluşma noktasına gelirseniz zaman kaybı olmamış olucak ayrıca bilmeyenler için tekrar söylüyorum antalya merkezde satılan benzinle oralarda satılan benzinin aynı kalitede olmadığı gibi batıdan doğuya gidildikçe her benzin istasyonunda litre fiyatının arttığını göreceksiniz o nedenle antalyadan çıkmadan benzini almanız hem kesenize hem motorunuza faydalı olacaktır ;)
Saygılarımla...

fromalanya' Alıntı:
son bi hatırlatma daha yapmak istiyorum buluşma yerinden yaklaşık 200km olan bu yolculukta benzininizi ona göre alarak buluşma noktasına gelirseniz zaman kaybı olmamış olucak ayrıca bilmeyenler için tekrar söylüyorum antalya merkezde satılan benzinle oralarda satılan benzinin aynı kalitede olmadığı gibi batıdan doğuya gidildikçe her benzin istasyonunda litre fiyatının arttığını göreceksiniz o nedenle antalyadan çıkmadan benzini almanız hem kesenize hem motorunuza faydalı olacaktır ;)
Saygılarımla...
Selam dostum
gelmeyi çok istemiştim ama olmadı ve çok üzgünüm.umarım sizler benim yerimede doyasıya eglenin .
Kendinize de dikkat edin .başka zamana inşallah:)

kılıçbalığı
çok teşekkürler boşver sağlık olsun artık başka bi sefere, antalya ya yolunuz düşerse herzaman bekleriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar