dostdark' Alıntı:Tuğba kardeşimize iyi bakın:rendeer:
ayıpsın bakıolar tabi :wiinkk:
dostdark' Alıntı:Tuğba kardeşimize iyi bakın:rendeer:
gelirseniz bundan şeref duyarız bu arada manavgat ve alanya bölgesinden gelecek arkadaşlar buluşma yeri olarak taşağıl beşkonak yolu ile antalya -alanya yolunun kesişmesindeki BP de saat 9.30 da buluşuruzkılıçbalığı' Alıntı:ben gelicem adrelanin e ihtiyacım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ariassos' Alıntı:doğrusunu söylemek gerekirse;
bir tabir vardır"insan burnunun ucunu göremez"diye uzakdan öle görünüyor olabilir ama-inanın hergün tatil yapılmıyor.fırsat bulduk işden güçten.kısmetse gidicez rafting yapmaya.keşke burda olsanızda....
usta ii dedin valla.şöle ırmak kenarında cazır cazır:cat: .ohhhhhhhh beeeeeee.
gelemeyenler ufffr: olacaksınız.
farao:
yusuf abi istanbula gel başımızın üzerinde yerin var:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:kılıçbalığı' Alıntı:ben gelicem adrelanin e ihtiyacım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cerecc' Alıntı:Giderken arada bir denize gire gire gitsek mi napsak![]()
Dostum selam .dostdark' Alıntı:burası sanal bir ortam ve malesef birçok arkadaş avatar olarak kendi resmi yerine değişik resimler koyuyor
ama bu gezi resimlerinde kim kimdir görüp tanıyoruz
mesela adanadan kılıçbalığı Yusuf abimizi istanbuldaki fuarda montundan tanıdım yanına gittim kılıçbalığı abi nasılsın dedim ve tanıştık
bu gezi resimleri işi sanallıktan çıkarıyor ve gerçek kişileri sergiliyor
neyse uzun yazıları sevmem
size iyi eğlenceler
Tuğba kardeşimize iyi bakın:rendeer:
kılıçbalığı' Alıntı:motorcu olmakla gurur duyuyorum
bizde memnun oluruz dostum belirtilen buluşma noktasını bilmiyorsan veya bulamazsan yardımcı oluruzcan_dosay' Alıntı:selam arkadaşlar ben ankaradan geleceğim cumartesi orda olacağım eğer fırsat bulabilirsem aranızda olmaktan mutluluk duyarım
sevgilerle...