MT Ankara Yamaha Ybr 125 grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ankara'da bulunan Yamaha Ybr 125 kullanıcıları burada toplanalım. Ankara içindeki faliyetleri burada değerlendirir yada kendi aramızda etkinlikler düzenleyip birlik ve beraberliği sağlarız.

Evet listeyi yapıyorum ;

* Pararescue ( 2007/siyah )
* E_M_R_E_sen ( 2007 / gri )
* morveotesi ( 2006 / siyah )

Son düzenleme:
Ankarada zaten birlik ve beraberlik mevcut. Ayrıca bi gurup kurmaya gerek yoktur derim ben. Hem motorla yıllanmayacaksınız ya, elbet satılacak. O zaman.. ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ankarada zaten birlik ve beraberlik mevcut. Ayrıca bi gurup kurmaya gerek yoktur derim ben. Hem motorla yıllanmayacaksınız ya, elbet satılacak. O zaman.. ?

Biz Ankarada ki etkinliklerde küçük hacimli olarak geride kalabiliyoruz . Bu yüzden bu grupla aramızda etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz . Özellikle de uzun yollarda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ii şunu kyullananlar burada toplansın, bunu kullananlar şurada toplansın, motosikleti mavi olanlar şunu içsin, scootercılar şunu yesin...

yapmayın allahaşkına yahu. bu nasıl bi dostluk ruhu? her şeyden önce tabiata aykırı.. sizi bir araya getiren motosiklet sürme isteğiniz mi yoksa aynı motosiklete binmeniz mi? o zaman kolayı var. gidin aynı tişörtün aynı renk aynı bedeninden üç tane alın. hatta beşerden 15 ytl nizi alır bu.. öyle gezin durun..

.............. ...... dimi ama :)

Son düzenleme:
nalet olsun bu içimdeki insan sevgisine ulan içine ettiniz burda mantık farklı ama neyse

Biz Ankarada ki etkinliklerde küçük hacimli olarak geride kalabiliyoruz . Bu yüzden bu grupla aramızda etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz . Özellikle de uzun yollarda.

hangi etkinlikte geride kaldın? her seferinde en arkadaki bendim de ondan soruyorum :)

hıhı

ii şunu kyullananlar burada toplansın, bunu kullananlar şurada toplansın, motosikleti mavi olanlar şunu içsin, scootercılar şunu yesin...

yapmayın allahaşkına yahu. bu nasıl bi dostluk ruhu? her şeyden önce tabiata aykırı.. sizi bir araya getiren motosiklet sürme isteğiniz mi yoksa aynı motosiklete binmeniz mi? o zaman kolayı var. gidin aynı tişörtün aynı renk aynı bedeninden üç tane alın. hatta beşerden 15 ytl nizi alır bu.. öyle gezin durun..

.............. ...... dimi ama :)

gencay abı yarın motoru emreyle alıyom tarafsız bakmak gerekırse gurupta bırlıktelık olması lazım ama kucuk cc lı motorlarada eslık edecek artcı olması lazım haksızmıyım beah:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nalet olsun bu içimdeki insan sevgisine ulan içine ettiniz burda mantık farklı ama neyse

ben gayet iyi anlıyorum sizi..bencede çok faydalı olacaktır bu sayfa..ne diyelim şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman allahım abi ne dert oldu size yaa. Belki bu hafta sonu haymanaya gitmek istiyoruz. Sen hiç aynı takımı tuttuğun arkadaşlarla birlikte maç izleme ihtiyacı hissetmiyor musun . Futbol takımları ayrı olunca futbol ruhuda mı ayrılıyor hayır. Motorsiklet ruhu aynı sonuçta. Sizleri neden bu kadar ilgilendirdi hala anlamadım.

ben gayet iyi anlıyorum sizi..bencede çok faydalı olacaktır bu sayfa..ne diyelim şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

sagol kardeş anlayan anlıo işte :wiinkk:

Aman allahım abi ne dert oldu size yaa. Belki bu hafta sonu haymanaya gitmek istiyoruz. Sen hiç aynı takımı tuttuğun arkadaşlarla birlikte maç izleme ihtiyacı hissetmiyor musun . Futbol takımları ayrı olunca futbol ruhuda mı ayrılıyor hayır. Motorsiklet ruhu aynı sonuçta. Sizleri neden bu kadar ilgilendirdi hala anlamadım.
ü
kanki işte budur helal bu şekildede anlamıyorlarsa lütfen buraya yazmasınlar :p

Son düzenleme:
gencay abı yarın motoru emreyle alıyom tarafsız bakmak gerekırse gurupta bırlıktelık olması lazım ama kucuk cc lı motorlarada eslık edecek artcı olması lazım haksızmıyım beah:cherry:

yok be canım kardeşim benimki takılma.. siteye girip başlığı görünce bişi yazmak istedim :)
gezilerde yada grup olarak bir yerden bir yere geçerken zaten cc/deneyim farkı sebebi ile kendi içimizde gruplara ayrılıyoruz ister istemez. ama merak etme senle aynı grupta oluruz bir müddet daha :)
emreyle almana sevindim, benim şu ara iş değişikliği olayı var. ne olacak ne yapacağım hiç bir şeyi kestiremiyorum. eğer şehir değişikliği çıkarsa o zaman tam yaş gitmeden ihtiyarı satmam lazım, artık geri gelirsek yada gittiğim şehirde yenisine bakarız.

tamam arkadaşım bir daha ben senin hiç bir topiğine bu şekilde şaka bile olsa iki çift kelime yazmayacağım.

Son düzenleme:
Neden dert edelim ya, dert edecek başka şey mi kalmadı :mrgreen:

yok be canım kardeşim benimki takılma.. siteye girip başlığı görünce bişi yazmak istedim :)
gezilerde yada grup olarak bir yerden bir yere geçerken zaten cc/deneyim farkı sebebi ile kendi içimizde gruplara ayrılıyoruz ister istemez. ama merak etme senle aynı grupta oluruz bir müddet daha :)
emreyle almana sevindim, benim şu ara iş değişikliği olayı var. ne olacak ne yapacağım hiç bir şeyi kestiremiyorum. eğer şehir değişikliği çıkarsa o zaman tam yaş gitmeden ihtiyarı satmam lazım, artık geri gelirsek yada gittiğim şehirde yenisine bakarız.

abi umarım gıtmezsın daha basını agrıtcagımız cok zaman olacak belkı bende antalyaya kayabılırım ama gonlumuz bır olacak umarım cok uzaklara gıtmezsın ve ıhtıyarı satmazsın:salut:

bizi tanıştırıp arkadaş yapan vesile olan motosiklet bi tutku tmm da bu cc de çok önemli anlatabildim mi mesela enduro :) racing cruser scutırrr :D en ufak gezide kendini belli edio

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  MT İl Grupları Dışında grup oluşturmak forum kurallarına göre yasaktır. İlgili YBR başlığından devam edebilirsiniz
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Kusura bakmayın torpil yok :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar