[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bombayız tabi len ne sandın.. Hemen havalanma ama dediğin tuttu die :p

Mt t-Shortlerimide isteyim erhandan bakalım gelirse onlarıda giyer geliriz...

yaa havanın kötü olması şahsen beni etkilemez ama, bahar zamanı bu kötü havalar içimi karartıyor . tam karadenizde gemilerim batmış moduna giriyorum.. çok canım sıkılıyor:salut:

Bolu Mt Geziye Katılacak arkadaşlar...
Myheart+1
Alcohol
Lazer
İsmail Abi
Mustafa Abi
Sayın Hocamız
marwel114
raymond (Ehliyeti yok)
kenan0014
L.SAHIN
Ümmet Perkitan (Belki)
Ulu Necmi

Son düzenleme:
olım her crosscunun basına gelir oyle seyler.. onlar bi crosscuya yakısır davranıslardı... Sen ne anlarsın o zevki yasamaktan hadi sen pastanenin onune git :cherry:

olım her crosscunun basına gelir oyle seyler.. onlar bi crosscuya yakısır davranıslardı... Sen ne anlarsın o zevki yasamaktan hadi sen pastanenin onune git :cherry:

crosscuya yakışır davranışlar biraz pahalı ve tehlikeli davraşılar sanırım harun bey hani allah muafaza vurulma tehlikesi falan geciriyo insan:cherry:

ben asvaltta devam harun sizde tavşan avlarsınız dağda ama dikkat edin mahsur kalmayın:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

kalırsak kırarız bi yayla evini n kapısını gireriz içeri kuflu ekmek yer sobayı yakar uyuruz muehaheha :p

Biz hayatın cilvelerini bilen adamlarız olım... Hadi hadi pastane onune git sen :queen:

Son düzenleme:
valla benim anladuğım cross sağlığa zararlı kardeşim hayati tehlikeleri var kapısı kırılan evin sahibinin gelmesi gibi:p

o bizim torunlarımıza anlatacagımız bi maceraydı değilmi zafer :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar