Ya çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalımGerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni :mrgreen:
Agbi birakta seninki yaksin hep tam gaz geldin.adam keewey ler arasi yaris duzenlense birinci gelir. Bakti motorun hızı yetersiz agirlik firlattti yollara =)
Benimki de 43 YTL 350 km yol gidiyorEbatına göre iyi midir alp_tunay :cherry:
Senin motorun mu var? Hımmm Markası ne?.....:queen: :queen: :queen:
Bi başlık açarsan tanırız....Paylaşımlarını bekleriz.....:queen:
![]()
la redragon sen bu foto ile honda nın yarışmasına katıl kardeş kazanırsın gibime geliyo...hehehe
çok güzel olmuş foto...
Pozu verenide dikkate almak gerekmezmi ?
Yok yahu, ne sıkılması, ne ekmesiYa çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalımGerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni :mrgreen:
Yok yahu, ne sıkılması, ne ekmesi
Otoban çıkışı ben R3Nim evrenimi takip edecektim, siz de önden bastınız gittiniz zaten![]()
Organizasyon mükemmeldi (Pronun otoban faciası dışında :queengüzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor
güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor
güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor