[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu

Ya çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalım :) Gerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni :mrgreen:

Agbi birakta seninki yaksin hep tam gaz geldin.adam keewey ler arasi yaris duzenlense birinci gelir. Bakti motorun hızı yetersiz agirlik firlattti yollara =)

Agbi birakta seninki yaksin hep tam gaz geldin.adam keewey ler arasi yaris duzenlense birinci gelir. Bakti motorun hızı yetersiz agirlik firlattti yollara =)

Puhahahuhaha! :mrgreen: Görmeseniz ben daha çanta,egzos ne varsa bırakıodum ama daha ilkinde gördünüz abi :) Bi daha da bişi atmadım farkındaysan yakalanınca :)

ankara mt deki arkadaşlara ve bolu mt de ki candan kardeşlerimi tebrik ediyorum gercekten cok güzel bir gezi olmus aranızda olmayı cok isterdim ama malum iş güç.tekerlerinize sağlık ve paylaşsım için harcadıgınız emege ...Ümmet abi de var aranızda ona da burdan selamlar ...:bounce:

im001035rj3.jpg

la redragon sen bu foto ile honda nın yarışmasına katıl kardeş kazanırsın gibime geliyo...hehehe
çok güzel olmuş foto...

Pozu verenide dikkate almak gerekmezmi ?

super bi gezi oldu herkese çok teşekkürler bizim emektarda geziyi sorunsuz tamamladı.şöle bide poz veriyimde ümmet abi gibi gezmek bizede nasip olur artık.

Pozu verenide dikkate almak gerekmezmi ?

abi ona hiç laf yok afedersiniz...
gerçekten süper çıkmışsınız...:)
darısı diğer gezilere...

Alıntı:
scorp´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Puhahahuhaha! Görmeseniz ben daha çanta,egzos ne varsa bırakıodum ama daha ilkinde gördünüz abi Bi daha da bişi atmadım farkındaysan yakalanınca

abi yarıldım be paraşüt gibisin maşallaa hehehe...
diğer parçalar diğer gezilere artık...

yada 3vrn gibi plakayı bırakacaksın etimesgut taraflarında hehehe...

Ya çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalım :) Gerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni :mrgreen:
Yok yahu, ne sıkılması, ne ekmesi :)
Otoban çıkışı ben R3Nim evrenimi takip edecektim, siz de önden bastınız gittiniz zaten :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yokmuuu artçı arayan(artçı alanların benzinine vs. ortak olunur.)+ iki parça paşabahçe tencere takımı:p

güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor

güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor
Organizasyon mükemmeldi (Pronun otoban faciası dışında :queen:)
Her grup kendi içinde sorumlu olduğu için kendi hızına göre geldi, herhangi bir sıkıntı aksilik yaşanmadı sayılır (acemilik ve Pro yüzünden olanları saymazsak :queen:)

Boyle bi sorun yoktu bence donuste yine guruplu donduk. Erginbayla konusmustuk ztn tam gaz gidek diye 3. yude bulunca gurubumuz oldu . Diger guruplarda ayni sekilde ben tek gelen kimseyi bilmiyorum...

organize oldu bütün herkes, gidişt ve dönüşte,kimse beraber başlayıp da kopmadı herkes önceden gruplara ayrılıp öyle gidildi ve gelindi,...
çok güzel oldu iyi oldu...

dönüşte ıkı tane ss vardı..onlarda yolu kaybetmişler :p otobandakı bulusma yerıne enson ss ler geldı..ama her kez dengıne gore gurup yapılmış..hız konusunda bı sorun olmadı bence..:cat:

biz grup olusturmadık ama yolumuz cok sakındı otobana falan girecek bi yolumuz bile yoktu.. İlcelere giden yoldu zaten o yuzden biz 8 kişilik grupla beraber donduk. Cok sık mola verdik ve güzel bi gezi oldu... Katılan tum arkadaşlara tekrar teşekkürler güzel unutulmayacak bi gündü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar