koptum schuebert çalsam olmaz mı
murat abim ben kemanla ses vericem sen kime ses vermemi istediğini söyle yeter :rendeer:
aha da uçmuş benim mesaj
kapris yapıp gelmesem darılır mısınız ki ::comico::
Demet ablacım seni beklemeyi çok isterdim ama abimin nöbetlerinden dolayı çok sık görüşemediğimiz için
yarın akşam abim evdeyken onlara gideceğim. 2. cd için katılacağım demiştim ama kusura bakmayın
yarın abimler için sizi ekiyorum![]()
ne yapalım tatlım bari ekildiğimizin nedeni iyiabi, kardeş deyince akan sular durur
pro bu arada şaşırdım yaw :cyclopsan maşallah klasik batı müziğine de el attın galiba:cat:
gürcelll tamam yan çizmiyorum bul notalarını çalayımbu arada ne ablası yaaa yaşımmm ortaya çıkıyorrrr:queen:
aha da uçmuş benim mesaj
kapris yapıp gelmesem darılır mısınız ki ::comico::
sanki geliyon da hep
en son ne zaman geldin le, hatırlıyon mu bakim :cherry:
ne yapalım tatlım bari ekildiğimizin nedeni iyiabi, kardeş deyince akan sular durur
pro bu arada şaşırdım yaw :cyclopsan maşallah klasik batı müziğine de el attın galiba:cat:
gürcelll tamam yan çizmiyorum bul notalarını çalayımbu arada ne ablası yaaa yaşımmm ortaya çıkıyorrrr:queen:
merhaba arkadaşlar ben ilk kez katılacağım... 2 arkadaşıma daha haber verdim birlikte orada olacağız.
murat abim ben kemanla ses vericem sen kime ses vermemi istediğini söyle yeter :rendeer:
efenim sizlere yarın ki programımda liedler ve schubert 8.senfoni ( pro için özel bitmemiş senfoni ) ve 5 sonata çalacağım :cherry:. sanırım bittiğinde yaşayan olursa bir mucizeye imza atacağızschubert olmaz mı c2 falan iyi olur...
birde ne konseri sorması ayıptır. nerde oluyor bu konserler nerde çalıyosunuz acaba...
teyze haaaa tamam bittin sen tatlı su motorcusu :cyclopsan savaş boyalarını süründüm ona göre gürcell :mrgreen: o zman amcacım bir zahmet notaları al gelde sen çal anneanneciğine bırakmadan ,belki yetenek bulaşmıştır sanapek sanmıyorum ama neyse :cherry:
Aboooooow.... Tırsssssssssstım bu ne yafuuu? :queen::queen::queen:
Hem hem benim yarın çok ama çok önemli bi işim varki yani şimdi hatırlayamıyorum ama kesin çok mühim bir işim var ve hatta bundan sonra her çarşamba çok işim çıkacak gibi...
:queen::queen::queen::queen:
10 misafir olayını çözemedim ben yalnız
altın günü gibi bişi mi olcak
bu ne ki sen gel birde o zaman gör üzgünüm ama içimdeki japon çizgi film karakterini uyandırdın hayyyttttttttr:
:queen::queen::queen::queen:
O arkadaşların elinin ayarı yok sanırım. Sen onlara bakma betonum armem. sen geliyormusun yarın?
l: ::evil:: ::yanliss: ::angry2:: :::rantinp::::ranntign:: ::karma:: ::karma::
::surprise Hüüüüüüüüüüeeeeeeeeeyt uleeeeeeeeeyn.......... ::surprise
Geliyorum yarın görelim bakalım çizgi film kahramanını
keh keh keh ( bu bir kötü adam gülüşüydü, anlamayanlara)