[MT Ankara] Haziran 1. Hafta - Çarşamba Toplantısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demet ablacım seni beklemeyi çok isterdim ama abimin nöbetlerinden dolayı çok sık görüşemediğimiz için
yarın akşam abim evdeyken onlara gideceğim. 2. cd için katılacağım demiştim ama kusura bakmayın

yarın abimler için sizi ekiyorum :p

aha da uçmuş benim mesaj
kapris yapıp gelmesem darılır mısınız ki ::comico::

Demet ablacım seni beklemeyi çok isterdim ama abimin nöbetlerinden dolayı çok sık görüşemediğimiz için
yarın akşam abim evdeyken onlara gideceğim. 2. cd için katılacağım demiştim ama kusura bakmayın

yarın abimler için sizi ekiyorum :p

ne yapalım tatlım bari ekildiğimizin nedeni iyi :)abi, kardeş deyince akan sular durur :)

pro bu arada şaşırdım yaw :cyclopsan maşallah klasik batı müziğine de el attın galiba:cat:
gürcelll tamam yan çizmiyorum bul notalarını çalayım :) bu arada ne ablası yaaa yaşımmm ortaya çıkıyorrrr:queen:

merhaba arkadaşlar ben ilk kez katılacağım... 2 arkadaşıma daha haber verdim birlikte orada olacağız.

ne yapalım tatlım bari ekildiğimizin nedeni iyi :)abi, kardeş deyince akan sular durur :)

pro bu arada şaşırdım yaw :cyclopsan maşallah klasik batı müziğine de el attın galiba:cat:
gürcelll tamam yan çizmiyorum bul notalarını çalayım :) bu arada ne ablası yaaa yaşımmm ortaya çıkıyorrrr:queen:

Schubert'i severim ben :) Murat Abi'nin dediği gibi "bilmediğim bi çok yok" :mrgreen:

aha da uçmuş benim mesaj
kapris yapıp gelmesem darılır mısınız ki ::comico::

Uçururlar işte öyle sen arayı soğutursan daha neler yaparlar neler?

sanki geliyon da hep :p

en son ne zaman geldin le, hatırlıyon mu bakim :cherry:

Ben hatırlıyor gibiyim. Geçen sene motorumu ilk aldığımda hatta ilk nick imi kullandığım zamanlara denk geliyor bi kaç buluşmada vardı.

Ok abla deme teyzaciğim. Notaları bulunca benim pek muhterem anneanneciğim bile çalarki zaten....

merhaba arkadaşlar ben ilk kez katılacağım... 2 arkadaşıma daha haber verdim birlikte orada olacağız.

Sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız.

teyze haaaa tamam bittin sen tatlı su motorcusu :cyclopsan savaş boyalarını süründüm ona göre gürcell :mrgreen: o zman amcacım bir zahmet notaları al gelde sen çal anneanneciğine bırakmadan ,belki yetenek bulaşmıştır sana :) pek sanmıyorum ama neyse :cherry:

:)koptum schuebert çalsam olmaz mı :) murat abim ben kemanla ses vericem sen kime ses vermemi istediğini söyle yeter :rendeer:

schubert olmaz mı c2 falan iyi olur...
birde ne konseri sorması ayıptır. nerde oluyor bu konserler nerde çalıyosunuz acaba...

schubert olmaz mı c2 falan iyi olur...
birde ne konseri sorması ayıptır. nerde oluyor bu konserler nerde çalıyosunuz acaba...
efenim sizlere yarın ki programımda liedler ve schubert 8.senfoni ( pro için özel bitmemiş senfoni ) ve 5 sonata çalacağım :cherry:. sanırım bittiğinde yaşayan olursa bir mucizeye imza atacağız:p

yarın gazi oda orkestrası solist ( keman ) Cihat Aşkın var ben genelde Gazi de çalıyorum ama asıl mesleğim üzügünüm ama doktorum :salut:

teyze haaaa tamam bittin sen tatlı su motorcusu :cyclopsan savaş boyalarını süründüm ona göre gürcell :mrgreen: o zman amcacım bir zahmet notaları al gelde sen çal anneanneciğine bırakmadan ,belki yetenek bulaşmıştır sana :) pek sanmıyorum ama neyse :cherry:

Aboooooow.... Tırsssssssssstım bu ne yafuuu? :queen::queen::queen:

Hem hem benim yarın çok ama çok önemli bi işim varki yani şimdi hatırlayamıyorum ama kesin çok mühim bir işim var ve hatta bundan sonra her çarşamba çok işim çıkacak gibi...

:queen::queen::queen::queen:

10 misafir olayını çözemedim ben yalnız
altın günü gibi bişi mi olcak

Aboooooow.... Tırsssssssssstım bu ne yafuuu? :queen::queen::queen:

Hem hem benim yarın çok ama çok önemli bi işim varki yani şimdi hatırlayamıyorum ama kesin çok mühim bir işim var ve hatta bundan sonra her çarşamba çok işim çıkacak gibi...

bu ne ki sen gel birde o zaman gör üzgünüm ama içimdeki japon çizgi film karakterini uyandırdın hayyytttttttt:pr:

10 misafir olayını çözemedim ben yalnız
altın günü gibi bişi mi olcak

O arkadaşların elinin ayarı yok sanırım. Sen onlara bakma betonum armem. sen geliyormusun yarın?

bu ne ki sen gel birde o zaman gör üzgünüm ama içimdeki japon çizgi film karakterini uyandırdın hayyytttttttt:pr:

:pl: ::evil:: ::yanliss: ::angry2:: :::rantinp::::ranntign:: ::karma:: ::karma::

::surprise Hüüüüüüüüüüeeeeeeeeeyt uleeeeeeeeeyn.......... ::surprise
Geliyorum yarın görelim bakalım çizgi film kahramanını

Hem söyleyin bakalım doktor hanım o içinizde uyanan karakter hangi çizgi filmin hangi karakteri? O na göre tedbir alalım değilmi yafuuu?

keh keh keh ( bu bir kötü adam gülüşüydü, anlamayanlara)

Son düzenleme:
O arkadaşların elinin ayarı yok sanırım. Sen onlara bakma betonum armem. sen geliyormusun yarın?

:pl: ::evil:: ::yanliss: ::angry2:: :::rantinp::::ranntign:: ::karma:: ::karma::

::surprise Hüüüüüüüüüüeeeeeeeeeyt uleeeeeeeeeyn.......... ::surprise
Geliyorum yarın görelim bakalım çizgi film kahramanını

keh keh keh ( bu bir kötü adam gülüşüydü, anlamayanlara)

keh keh keh :queen::queen: çok korktum kötü adam :p hadi bakalım şimdi ben uyuyorum dinlenip güç toplayacağım ( yarın atacağım uçan tekmeler için :p) yarın görüşürüz byeee Ankara MT

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maalesef görev nedeniyle dün gece acilen İzmir'e geçtim. Şu anda İzmir'den yazıyorum. Keşke akşam aranızda olmak kısmet olsaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar