[MT Ankara] Çankırı Yapraklı keşif gezisi

resim1.jpg

resim2.jpg

resim3.jpg

benden de 3 resim

Son düzenleme:
Serdar ne iş takı takar gibi benden de 3 adet resim:cherry: yok olmadı bendende 3 küçük altın der gibi:p

neden kimse bana cevap vermiyo :pale:

Aslında donusde bayaga hızlıydık, ankara girisinde kırmızı işikta 2 ye ayrildik sagolsun ondeki gurup murat agbi onculeri =) bizim kırmızıda kaldıgımızı gormemis neyse Bahceli madoda dondurma sozu vermisti murat agbi bizde 8 de 3 motor mado onunde olduk ama geri kalanlar bizi bekliyolarmis onlar 8:40 da fln gelebildi anca madoya. dondurmaları yedik sonrada evlereee...

Murat agbi dondurma zuperrrdi sagolasınn...

Tesekkurler enginer6.
valla git ama sular kurumuş =) sakın su kenari bi yer bekleme =)

ankaradan gecerek gitmeyi dusunursem mutlaka forumdan haber ver ankaradan birileri yanina gelir... ben ankarada olursam seve seve mesela.

valla süper olur scorp toplu bi gezi çok istiyorum zaten mutlaka haber veririm

Cevaplar için teşekürler :)
Siz baya bi mola verdiniz ozaman ben 7:40 da kızılaydan geçiyordum :queen:

Serdar ne iş takı takar gibi benden de 3 adet resim:cherry: yok olmadı bendende 3 küçük altın der gibi:p

:) ne yapalım abi valla calimeroda gidince herkes uçtu yetişebilmek için hiçç resim çekemedim mola veriyolar tam geliyorum mola yerine hadi gidelim diyolar yorgunluktan öldüm valla ancak 3 tane çıktı

Cevaplar için teşekürler :)
Siz baya bi mola verdiniz ozaman ben 7:40 da kızılaydan geçiyordum :queen:

shell de durduk motora yağ ilavesi yaptı emrah birazda orda takıldık başka da durmadık.

yaww biri çalılığa daldım diyor gezide o kimm ??

Son düzenleme:
shell de durduk motora yağ ilavesi yaptı emrah birazda orda takıldık başka da durmadık.

yaww biri çalılığa daldım diyor gezide o kimm ??

Emrah abiden başkası dalmaz çalılığa falan :cherry: yolda gördünüzmü bilmiyorum ama mavi(siyahda olabilir) bi kartal vardı yanınızdan geçtiyse görmüşsünüzdür, dengesiz herif üzerime sürdü tam virajı dönerken.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murti06:Ulen pasaklı elekçi milleti götüre götüre kurumuş baraj yatağınamı götürdün? Başka yermi kalmadı memlekette:p

Anti mikrobik Sülo dönüşte bütün pisliğimizle beraber sana uğrayacaktık ama çok kalabalığız diye vaz geçtik. Bütün yolun pisliği üzerimizdeyken sanırım bahçeye dahi sokmazdın bizi :p:p:p

ayrıca bu bir keşif gezisiydi kimseyi kandırmadık keşfe çıktık canım benim :rendeer:

Anti mikrobik Sülo dönüşte bütün pisliğimizle beraber sana uğrayacaktık ama çok kalabalığız diye vaz geçtik. Bütün yolun pisliği üzerimizdeyken sanırım bahçeye dahi sokmazdın bizi :p:p:p

ayrıca bu bir keşif gezisiydi kimseyi kandırmadık keşfe çıktık canım benim :rendeer:

tek pislik murat abiydi biz grup olarak ışıl ışıldık :cherry::cherry:p

ha unutmadan motorum hararet yaptı fan çalışmadı ama saolsun irfan yardımıma koştu :p:p:p:queen::queen::queen:

o çalılığa dalan bendim :) yapraklıdan çankırıya dönerken bi ara yanlız kaldım uzunca bi viraj vardı yattım yattım tam çıktım derken daldım arkaya baktım çok uzakta motorlar görünüyodu bi baktım aaaa viraj bitmemiş ve ben düzüm :) yer de mıcır olunca tekrar yatmaktansa pozisyonumu koruyp çıktım yoldan. baya bi çalılıktı. neyse ki düşmedim (cross um sağolsun :)) çankırıya döndüğümde motorun altından sarkan dal-diken salkımlarına bakıp baya bi eğlendik.. :D e ne demişler, nereye bakarsan oraya gidersin.. dalmamak lazım :)

benim niye haberim yok çalıdan çırpıdan vay tırt moturcular vay dönemiyolar virajı bide sölemiyolar :p

yaaa bırak dalgınlığıma geldi :p hem seni de gördük. 50 cm lik yeri çıkamadın bıraktın motoru orda :p

yok 333.. yetenek abi o hem asfaltta hem toprakta, arazide pis yatarım :cherry:

ellerinize sağlık arkadaşlar,keşke bende gelebilseydim,haftasonu çalışmak ne kadar kötü:(:(:(:(((((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar