yarın gelemeyebilirim.
yarın işi ayarlayabilirsem 10 dklıgına bi meraba demek için ugarım :cat:
Yok yafuuu.. Sadece yarın hava serin ve yağışlı olacak bu yüzden motorumu çıkartamam. Motor olmayıncada Anatolia bana ters kalıyor.ale:
Offf her hafta oldugu gibi yine geliyorum yazdım ama dusunmeden.
Her hafta carsamba halı sag macım var hala unutuyorum tebrik ettim kendimi yani.
Mac 8 de bitiyo hemen giyinip gelmeye calısıcam...
pufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..
önünde durup merdivenlerden çıksaydın bizim motorları görürdün 15 civarı motor vardı. Bizde sana gösterirdik motor için giriş yerini. Tüh yazık olmuş oraya kada gelipte geri dönmen. Neyse bir dahaki sefere inşallahpufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..
yani gitmen gereken yol dışında her yere girmişsin
bi de tam tur atsaymışsın olacakmış anatolia etrafında .. belki attın ayıp olmasın iice diye söylemiyosun
şaka bir yana girişi terstir evet. ilk gittiğimde bende parkta avel avel bir tur atmıştım![]()
sabah oldu göremiyorum hala hani nerde :silent:Gelemeyenler için fotoğraflar az sonra :cherry:
sabah oldu göremiyorum hala hani nerde :silent:
sabah oldu göremiyorum hala hani nerde :silent:
bende göremedim bi türlü...