[MT Ankara] 7 Mayıs 2008 Anatolia toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf her hafta oldugu gibi yine geliyorum yazdım ama dusunmeden.
Her hafta carsamba halı sag macım var hala unutuyorum tebrik ettim kendimi yani.

Mac 8 de bitiyo hemen giyinip gelmeye calısıcam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın gelemeyebilirim.

Herkes çarşamba günkü rutin toplaşmaları dikkate alıp, plan programını ona göre yapmalı, bunda moderatörler de dahil :pr:

yarın işi ayarlayabilirsem 10 dklıgına bi meraba demek için ugarım :cat:

Bekleriz tabi ki :cat:

Yok yafuuu.. Sadece yarın hava serin ve yağışlı olacak bu yüzden motorumu çıkartamam. Motor olmayıncada Anatolia bana ters kalıyor. :pale:

Bunu sebep olarak kabul etmiyoruz :cherry:

Offf her hafta oldugu gibi yine geliyorum yazdım ama dusunmeden.
Her hafta carsamba halı sag macım var hala unutuyorum tebrik ettim kendimi yani.

Mac 8 de bitiyo hemen giyinip gelmeye calısıcam...

Düşünmeden geliyorum yazdığın için kendini affettirmen gerek, bunun için de maçtan sonra hemen gelmen gerek :rendeer:

Son düzenleme:
ben mutlaka gelecem ama saat 1930- 2000 gibi orda olurum. Eğer bi yerlere gidecekseniz sonrasında, Murti Hocam seni ararım, öğrenirim...

pufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..

pufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..

Kısmet olurda başka bi buluşmada oraya gidersen. Ula ne kolaymış hay niye bulamadım ben diyeceksin.

Nereden mi biliyorum geçen sene ilk gidişimde bende ula buranın girişi nere çıkışı nere diye dönüp durmuştum.

:queen::queen::queen::queen:

Kardeş alakası yok yahu.. sen nereye gittin..

Anatolianın (hani büyük tebelamsı kapı) bir tane girişi var zaten.. girişi v şeklinde.. direk tabelanın altından girersen, anatolianın önündeki park alanı içindesin demektir. ama hemen sağdan bir ara yol gidiyor (sağda lojmanlara giden yoldan bahsetmiyorum) o ara yol anatolianın arkasına, binalarının arasına çıkarır seni..

orada girdiğinde sağlı sollu motosikletleri görünce kendini çok mutlu hissedersin :)

Bir resim bin kelimeye bedeldir.

adsz1tf4.jpg

adszwj9.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
önünde durup merdivenlerden çıksaydın bizim motorları görürdün 15 civarı motor vardı. Bizde sana gösterirdik motor için giriş yerini. Tüh yazık olmuş oraya kada gelipte geri dönmen. Neyse bir dahaki sefere inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gelemeyenler için fotoğraflar az sonra :cherry:

yani gitmen gereken yol dışında her yere girmişsin :)

bi de tam tur atsaymışsın olacakmış anatolia etrafında .. belki attın ayıp olmasın iice diye söylemiyosun :)

şaka bir yana girişi terstir evet. ilk gittiğimde bende parkta avel avel bir tur atmıştım :)

yani gitmen gereken yol dışında her yere girmişsin :)

bi de tam tur atsaymışsın olacakmış anatolia etrafında .. belki attın ayıp olmasın iice diye söylemiyosun :)

şaka bir yana girişi terstir evet. ilk gittiğimde bende parkta avel avel bir tur atmıştım :)

Sorma abi aynen öyle oldu, tam tur atacaktım ama atılmıyor, evler var onu da yapacaktım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar