[MT Ankara] 26 temmuz 2008 Bartın Amasra kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mennun oluruz ama çadırlı gelin bungolov evler dolu

Çadırı 3 oda 1 salon olan varmı:silent: misafir kabul edermisiniz acaba:pale:
Eşler çadır da kalsın daha romantik daha doğal olur:cherry: bekarlarda ikişer kişi bungalovlarda kalalım.Kabul eden etmeyen kabul edilmiştir.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çadırı 3 oda 1 salon olan varmı:silent: misafir kabul edermisiniz acaba:pale:
Eşler çadır da kalsın daha romantik daha doğal olur:cherry: bekarlarda ikişer kişi bungalovlarda kalalım.Kabul eden etmeyen kabul edilmiştir.:cat:

ben senle kalmam hacııı :)

lem şimdiye kadar nasıl muhalefet etmedin diye merak ediyordum hareket saatine :p

ben hareket saatine falan uyarım ama şöyle bir sıkıntımız var. DAĞ KEÇİLERİ TSHİRTÜMÜZ OLMADAN YOLA ÇIKMAYIZ bundan sonra her topicte yzacağım bunu taaa ki bir gün bir kargo memuru kapımı çalıp tshirtlerimizi getirene kadar:queen::queen::queen:

müsait olsam (zaman açısından) katılmak isterdim size iyi eğlenceler. kazasız belasız gidip gelin inşallah

sen istesen bile bende senle kalmam hoca :cherry:tırmalarsın beni:queen: geliyonmu len sende:silent: gel gel sana bir sözüm vardı 2,5 litre su yutturacaktım sana:bounce:

yanımda su görecem su yutturmana gerenk yok bu 1. senle kalmayıp bi ortamını bulup yinede tırmalayacam seni buda 5.

Hacılar 26 temmuz cumartesi günü benim karaoğlanın 1.doğum günü hedayelerinizi unutmayın haaa:cherry: Kola,Yaş pasta benden hedayeler sizden:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hareket saatini çoğunluk kararı ile sabah 06:00 olarak değiştirildi

hoppala :) , istanbuldan erken gelebilirsem katılırım , çok erken murat abi karga şeyini yemeden... :p çadır bungalow olayı noldu abi açıklık getir olaya , çadırım arkadaşda şimdi dandirik çadır almayayım gidip

Abooooooooo saat 06.00'da:queen: benim Çıbıktan 05.00 de çıkmam lazım.:farao: Belkide eve hiç gitmem direk bürodan gelirim.Kahvaltıya çökeceğimiz mekanın sahibi sabah sabah bize söver bunlarda nerden çıktı diye :cherry: iyi iyi güzel hava sıcak serinlikte ne kadar yol alırsak kar vede Denizde o kadar fazla zaman geçiririz.

Murat yer işini ne yaptınız ayarlayabildinizmi:silent:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murat yer işini ne yaptınız?
Güzergah nasıl?
Biraz önce cepten aradım cebin kapalı ulaşamadım.

yer konusu hal oldu :wiinkk:

nası halloldu ? :silent:

bugün Amasralı arkadaşla görüştüm, bir tane bile yer yokmuş otellerde. Çadır kurmak için mekan önerdi ama.

Ben saat 08.00 gibi falan çıkacağım yola. O saatlerde çıkacak araba varsa çadır, tulum ve matı vereyim. Eğer herkes 6'da çıkacaksa, bu akşam bırakayım sizlerden birine.

Onur bende hiç bir şey yok Murata kaldıysak şezlonğ'lara kaldık.Neler almam lazım:silent:
aklıma gelen
çadır,mat,şişme yatak başka? ve nerede fiyatı uygun olur ?

Süleyman Hocam, ben metrodan aldım. Çadır tulum ve mat 100 - 120 arası tutuyor. Ben çadırı çift kat aldım. Bu sayede terleme yapmıyormuş. Ama Sorgun kampında tek kat çadırın da terlemediğini söylediler. En uygun fiyat sanırım REAL de hem çeşitte var..

Onur bende hiç bir şey yok Murata kaldıysak şezlonğ'lara kaldık.Neler almam lazım:silent:
aklıma gelen
çadır,mat,şişme yatak başka? ve nerede fiyatı uygun olur ?

selemlar aga. aradıgın malzemeler butun buyuk süper marketlerde( migros koçtaş praktiker karfur :) vs) mevcut. nede olsa tatlı su kampcısısınız orda satılan malzemeler fazlası ile işinizi görür.:p. ama yok aga kaliteli malzeme alacam dersen haberdar et yardımcı olurum misal
http://www.daghdash.com/iletisim.asp?musno=&sno=&l=tr

selemlar aga. aradıgın malzemeler butun buyuk süper marketlerde( migros koçtaş praktiker karfur :) vs) mevcut. nede olsa tatlı su kampcısısınız orda satılan malzemeler fazlası ile işinizi görür.:p. ama yok aga kaliteli malzeme alacam dersen haberdar et yardımcı olurum misal
http://www.daghdash.com/iletisim.asp?musno=&sno=&l=tr

selam,
Real,praktiker ve metrodaki çadırları biliyorum inceledim.Uyduruk oyuncak gibi hoşuma gitmedi.Av bayilerinde görmüştüm,onlar çok güzel ve kalite idi.Ama yer sorunu çözülmüş şimdilik vazgeçtim:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar