[MT Ankara] 26 temmuz 2008 Bartın Amasra kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topik hala günceldir güncel değil diyenler sol ayak parmağının 2. sini kaldırsın :p

Son düzenleme:
26.07.2008 Karaoğlanın doğum günü :queen:valla bu gezi kendisine çok süper doğum günü hediyesi olur.Hatunu çocukları bir yerlere göndermem lazım:queen: Antalya,İstanbul vs.

:salut:sendemi abi bir motor turuna aileni göndereceksin:salut:hanimin bu duruma ne cevap verecek cok merak ediyorum:salut:

:salut:sendemi abi bir motor turuna aileni göndereceksin:salut:hanimin bu duruma ne cevap verecek cok merak ediyorum:salut:

Bacım bizimkisi sadece 1 gece konaklamalı kısa bir tur.:cherry:Senin herifinki gibi Türkiye turu değil.:queen:
Murti benim amasra izin işi tamam.Eşimle konuştuk anlaştık medenice.
Soranlara söylüyorum 3 kızım 1 karaoğlanım var diyorum.Karaoğlan kim diyorlar:silent: motorum deyince eşşekten düşmüş karpuza dönüyor adamların suratı:cherry:
Eşim artık kendisi için zorda olsa Karaoğlanı kabullendi.Eşim "ya karaoğlanın ya ben dedi" bende bir daha bu soruyu asla ikinci kez sorma dedim:pr: işin ciddiyetini gördü,Ben artık motorla yaşamaya alışacaksınız diyorum dördü birden saldırıyor bana:queen: ilk zamanlar motoruma süikast girişiminde bulunurlar diye garajı kilitliyorumdum:cherry: alıştılar artık kilitlemiyorum.
Şaka,espiri bir yana "insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır" derler.İletişim çok önemli güzelce izah ettikten sonra sorun yok.Sonuçta kötü bir şey yapmıyoruz.Ama eş ve çocuklar olunca zor oluyor.Yineliyorum bekar motorcu arkadaşlara aile kuracağınız kişiyi motor sevdalısı biri olsun veya baştan motosiklet kullandığınızı söyleyin.Sonra çok zor oluyor.
Saygılar.

Bacım bizimkisi sadece 1 gece konaklamalı kısa bir tur.:cherry:Senin herifinki gibi Türkiye turu değil.:queen:
Murti benim amasra izin işi tamam.Eşimle konuştuk anlaştık medenice.
Soranlara söylüyorum 3 kızım 1 karaoğlanım var diyorum.Karaoğlan kim diyorlar:silent: motorum deyince eşşekten düşmüş karpuza dönüyor adamların suratı:cherry:
Eşim artık kendisi için zorda olsa Karaoğlanı kabullendi.Eşim "ya karaoğlanın ya ben dedi" bende bir daha bu soruyu asla ikinci kez sorma dedim:pr: işin ciddiyetini gördü,Ben artık motorla yaşamaya alışacaksınız diyorum dördü birden saldırıyor bana:queen: ilk zamanlar motoruma süikast girişiminde bulunurlar diye garajı kilitliyorumdum:cherry: alıştılar artık kilitlemiyorum.
Şaka,espiri bir yana "insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır" derler.İletişim çok önemli güzelce izah ettikten sonra sorun yok.Sonuçta kötü bir şey yapmıyoruz.Ama eş ve çocuklar olunca zor oluyor.Yineliyorum bekar motorcu arkadaşlara aile kuracağınız kişiyi motor sevdalısı biri olsun veya baştan motosiklet kullandığınızı söyleyin.Sonra çok zor oluyor.
Saygılar.

abi sana katılıyorum çok güzel yazmışsın helal :cat:

Hâlâ İstanbul'da olacağım o tarihte.

Sizlerde yanınıza Off Max filan alın, keneler pilava katıp yemesin sizi :cherry:

Durun bakalım bu hafta içi neler gösterecek? Ankaralı dostlara İstanbul'dan katılınabilecekmiyim:cherry:? Bide mekanımız oralar,gitmezsem başta kendime ayıp ederim.Fakat iş güç meselesi,uygun olursam Olcan'la irtibata geçerim herhalde:).Hayırlısı!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hâlâ İstanbul'da olacağım o tarihte.

Sizlerde yanınıza Off Max filan alın, keneler pilava katıp yemesin sizi :cherry:

keneler için kengene çıkmış :p ondan alacağız yanımıza

Durun bakalım bu hafta içi neler gösterecek? Ankaralı dostlara İstanbul'dan katılınabilecekmiyim:cherry:? Bide mekanımız oralar,gitmezsem başta kendime ayıp ederim.Fakat iş güç meselesi,uygun olursam Olcan'la irtibata geçerim herhalde:).Hayırlısı!
bekleriz tabi. Gelecek olursanız özelden telefon numaranızı yazın :wiinkk:

gel de geyik yapalım İstanbul'daki gibi :queen:

Bir aksilik çıkmazsa eşimle beraber geleceğiz ve gitmişken oradan da Karadeniz kıyılarında dolanıp geri geleceğiz, bize takılmak ve hatta daha da iyisi ben oraları bilirim şuralara buralara beraber gidelim diyen olursa daha da seviniriz, çünkü ben hiç bilmiyorum :)

Bu arada Amasra'daki kampda 2 kişi bungalov istiyoruz. (Rezervasyon için gerekirse)

Bir aksilik çıkmazsa eşimle beraber geleceğiz ve gitmişken oradan da Karadeniz kıyılarında dolanıp geri geleceğiz, bize takılmak ve hatta daha da iyisi ben oraları bilirim şuralara buralara beraber gidelim diyen olursa daha da seviniriz, çünkü ben hiç bilmiyorum :)

Bu arada Amasra'daki kampda 2 kişi bungalov istiyoruz. (Rezervasyon için gerekirse)

gel abi ben gezdiririm seni yaw! sende endurocu ruhu var tarlalar bizi bekler :)

murat abi cuma günü istanbulda olacam , gece gelecem , sabah yetişmeye çalışırım 8 erken gibi :)

ben de mi gelsem.:silent: Buraktan haber bekliyorum. İşim çıkmazsa gelmeye çalışıcam.

Süper bir gezi olacak gibi. Malesef benim gelebilitem yok o yüzden gidebilitesi olanlara bol miktarda eğlence talep ederim.... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gel de geyik yapalım İstanbul'daki gibi :queen:

Onur'um,İstanbul'daki fazla geyik olmadı.Olsa olsa Gazel denir ona:cherry:.Amasra'ya gelirsem orada çevireceğimizin adınada mus (Kanada'da yaşayan deve'yle zürafa arasında büyüklüğe sahip geyik türü:cherry:) diyelim biz:mrgreen:.Zannımca süper akıcı bir zaman geçirilecek:cat:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çadırı olanlar getirsin sadece 2 bugalov ev boşmuş. Boşalan yer olursa ayıracakyinede hazırlıklı gelin :wiinkk:

Eğer Yeterli Katılımı Sağlayabilirsek Bizde Karabük Motosikletçileri Olarak Size Katılabiliriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eğer Yeterli Katılımı Sağlayabilirsek Bizde Karabük Motosikletçileri Olarak Size Katılabiliriz :)
mennun oluruz ama çadırlı gelin bungolov evler dolu

iki bungalov ve bir apart ayrılmış durumda çadır için sorun yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar