Güncelleyelim bari![]()
(Bu arada Murat bu bekleme işi ne kadar sürecek ::sluu:![]()
az kaldı abi, 2 hafta ile 4 hafta arası
Güncelleyelim bari![]()
(Bu arada Murat bu bekleme işi ne kadar sürecek ::sluu:![]()
26.07.2008 Karaoğlanın doğum günü :queen:valla bu gezi kendisine çok süper doğum günü hediyesi olur.Hatunu çocukları bir yerlere göndermem lazım:queen: Antalya,İstanbul vs.
:salut:sendemi abi bir motor turuna aileni göndereceksin:salut:hanimin bu duruma ne cevap verecek cok merak ediyorum:salut:
Bacım bizimkisi sadece 1 gece konaklamalı kısa bir tur.:cherry:Senin herifinki gibi Türkiye turu değil.:queen:
Murti benim amasra izin işi tamam.Eşimle konuştuk anlaştık medenice.
Soranlara söylüyorum 3 kızım 1 karaoğlanım var diyorum.Karaoğlan kim diyorlar:silent: motorum deyince eşşekten düşmüş karpuza dönüyor adamların suratı:cherry:
Eşim artık kendisi için zorda olsa Karaoğlanı kabullendi.Eşim "ya karaoğlanın ya ben dedi" bende bir daha bu soruyu asla ikinci kez sorma dedimr: işin ciddiyetini gördü,Ben artık motorla yaşamaya alışacaksınız diyorum dördü birden saldırıyor bana:queen: ilk zamanlar motoruma süikast girişiminde bulunurlar diye garajı kilitliyorumdum:cherry: alıştılar artık kilitlemiyorum.
Şaka,espiri bir yana "insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır" derler.İletişim çok önemli güzelce izah ettikten sonra sorun yok.Sonuçta kötü bir şey yapmıyoruz.Ama eş ve çocuklar olunca zor oluyor.Yineliyorum bekar motorcu arkadaşlara aile kuracağınız kişiyi motor sevdalısı biri olsun veya baştan motosiklet kullandığınızı söyleyin.Sonra çok zor oluyor.
Saygılar.
Hâlâ İstanbul'da olacağım o tarihte.
Sizlerde yanınıza Off Max filan alın, keneler pilava katıp yemesin sizi :cherry:
bekleriz tabi. Gelecek olursanız özelden telefon numaranızı yazın :wiinkk:Durun bakalım bu hafta içi neler gösterecek? Ankaralı dostlara İstanbul'dan katılınabilecekmiyim:cherry:? Bide mekanımız oralar,gitmezsem başta kendime ayıp ederim.Fakat iş güç meselesi,uygun olursam Olcan'la irtibata geçerim herhalde.Hayırlısı!
Durun bakalım bu hafta içi neler gösterecek? Ankaralı dostlara İstanbul'dan katılınabilecekmiyim:cherry:? Bide mekanımız oralar,gitmezsem başta kendime ayıp ederim.Fakat iş güç meselesi,uygun olursam Olcan'la irtibata geçerim herhalde.Hayırlısı!
Bir aksilik çıkmazsa eşimle beraber geleceğiz ve gitmişken oradan da Karadeniz kıyılarında dolanıp geri geleceğiz, bize takılmak ve hatta daha da iyisi ben oraları bilirim şuralara buralara beraber gidelim diyen olursa daha da seviniriz, çünkü ben hiç bilmiyorum
Bu arada Amasra'daki kampda 2 kişi bungalov istiyoruz. (Rezervasyon için gerekirse)
murat abi cuma günü istanbulda olacam , gece gelecem , sabah yetişmeye çalışırım 8 erken gibi![]()
gel de geyik yapalım İstanbul'daki gibi :queen:
mennun oluruz ama çadırlı gelin bungolov evler doluEğer Yeterli Katılımı Sağlayabilirsek Bizde Karabük Motosikletçileri Olarak Size Katılabiliriz![]()