[MT Ankara]10 Haziran Bayındır Barajı Gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nerde bu millet? Nerde bu modlar?.....:silent:

merhabalar

arkadaşlar siteye yeni üye oldum daha öncelerdende takip ettigim site gezide sizlerede eşlik etmek isterim saygılar

Bu etlik 1011 kavşağı da nedir ya? Ben bilmem oraları,bilen biriyle şöyle merkezi bi yerde buluşalım da öyle geçelim oraya.. Yani en azından biri bana eşlik etsin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahhh ahhh nerde eski ankara mt patır patır kapışılır dı artçılar sıra beklioz şimdi

Geçerken benide alın......:p

Birde ne etkinlik var?....Sadece dolanıp gelicez mi?....Oltaları falan alalımmı?...

alp abimm seni evden almam mı ben:p(olmadı dolmuşla geliriz:salut:)evden almaya

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ahhh ahhh nerde eski ankara mt patır patır kapışılır dı artçılar sıra beklioz şimdi

alp abimm seni evden almam mı ben:p(olmadı dolmuşla geliriz:salut:)evden almaya

yagcılarda inecek vaaar.....:p:p

ne yapalım bu devirde ağzını açana artçı alacak motorcu yok:p

Forumdan Uzaklaştırıldı

bayındırdan 1-2 manzaraa....
telımızı ucus oldugu ıcın bıraz bulanık cıktı....:pale:

arkadaslar bayındıra giriş paralı değilmiş...dun gece gırıp gezdıkte ne durduran oldu ne para ısteyen oldu....

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu etlik 1011 kavşağı da nedir ya? Ben bilmem oraları,bilen biriyle şöyle merkezi bi yerde buluşalım da öyle geçelim oraya.. Yani en azından biri bana eşlik etsin :)

ankamal ı samsun istikametine köprü üzerine gectikten sonraki karsına ilk cıkacak alt üst gecitlerin olduğu yer... eskiden et-balık kavsağı da vardı .. yeni nesil değerlerimizi hatırlamıyor :p bayındır gezisi daha once yapılmıs kısa mesafe bir gezi olduğu için içime sinmediğini belirtir , daha sağlam bişiler yapamaz mıyız derim

herkese selamlar.ben aranızda yeniyim.
henüz motor alamadık.
ben de geziye katılıp hem fikir sahibi olup hem de ankaralı motosiklet camiasıyla tanışmak istiyorum.otomobille gelecem.varış noktasına gelmek daha uygun gözüküyor.
yalnız dediğiniz yerin tam nerede olduğunu ve oraya tahminen kaçta varacağınızı merak ediyorum.yada direkt buluşma yerine mi gelsem?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
erken olmaz diyorsan buluşma noktasına gel derim sanki daha iyi gibi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ankamal ı samsun istikametine köprü üzerine gectikten sonraki karsına ilk cıkacak alt üst gecitlerin olduğu yer... eskiden et-balık kavsağı da vardı .. yeni nesil değerlerimizi hatırlamıyor :p bayındır gezisi daha once yapılmıs kısa mesafe bir gezi olduğu için içime sinmediğini belirtir , daha sağlam bişiler yapamaz mıyız derim

Sadece demeyle kalmanı öneririm....Biraz daha alışmak lazım birbirimize...Tanıyalım dimi.....Huyumuzu suyumuzu....Diğer mt ler gibi olmayalım....:pale:

Bu sefer bayındır daha sonra mısır gezisi....Piramitleri ve ra yı hep merak etmişimdir zaten....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sadece demeyle kalmanı öneririm....Biraz daha alışmak lazım birbirimize...Tanıyalım dimi.....Huyumuzu suyumuzu....Diğer mt ler gibi olmayalım....:pale:

Bu sefer bayındır daha sonra mısır gezisi....Piramitleri ve ra yı hep merak etmişimdir zaten....:cat:

aaaaa...ben 2-3 gune kadar hataya gitcem...
gelın beraber gidak...
atak motorları kamyona...benzın parası yok...
+ hızlıda gıderık ha....öle 88 hız sınırıymıs takometreymıs bızım kamyonda yook :queen::queen:
allah ne verdıyse....allahın verdıgıde 130-140 :queen::queen::queen:

bayındır gezisi daha once yapılmıs kısa mesafe bir gezi olduğu için içime sinmediğini belirtir , daha sağlam bişiler yapamaz mıyız derim

29 HAZİRAN CUMA AKŞAMI SAAT 18.00 CİVARI YOLA ÇIKILIP, 1 TEMMUZ GÜNÜ ANKARA'YA DÖNÜLMEK ÜZERE EMOK FESTİVALİ'NE GİDECEĞİZ. O YÜZDEN BU AYKİ UZUN YOL GEZİMİZİ BUNA GÖRE AYARLADIK. EMİNİM MADDİ AÇIDAN ÇÖKÜNTÜYE GİRMEK İSTEMEZ KİMSE. :cherry:

şimdi anladın mı R3N kardeşim :p

scooterla gelen oluyor mu acaba? ben gelsem nasıl olur (eşimle beraber)?

arkadşlar yaşım 27 motorsiklet sevdalılarına katılmak herzaman hayalim olmuştur o yüzden gecen sene r6 aldım benim ilk motorum açemiligide r6 da attım hayırlısı cokmu hızlı başladım yoksa yaş itibarı ceçmi kaldım onuda bilmiyorum neyse işallah 10 haziran buluşuruz

maksimum 90 km/s hızla gideriz sanırım o yüzden sorun olmaz. Tabi 50cc değilse scooter :cherry:

arkadaşlar gelmeyi çook isterdim. Ama Perşembe ve C.tesi günleri AnkiRock Festivali dolayısıyla konserlere katılacağım. Yani bu Rock Festivali'nin varlığını da duyurayım istedim bu vesileyle... Geceye kadar sürer sanırım festival bu yüzden ertesi gün olan geziye gelmem oldukça zor bi ihtimal gibi gözüküyor. Ama gelebilirsem Chimeraby aracılığıyla sizlere ulaşmaya çalışırım. İyi eğlenceler şimdiden... ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar