nereye gidionus böyle
bensiz
r:
arkadaşlar siteye yeni üye oldum daha öncelerdende takip ettigim site gezide sizlerede eşlik etmek isterim saygılar
Geçerken benide alın......
Birde ne etkinlik var?....Sadece dolanıp gelicez mi?....Oltaları falan alalımmı?...
ahhh ahhh nerde eski ankara mt patır patır kapışılır dı artçılar sıra beklioz şimdi
alp abimm seni evden almam mı ben(olmadı dolmuşla geliriz:salut
evden almaya
Bu etlik 1011 kavşağı da nedir ya? Ben bilmem oraları,bilen biriyle şöyle merkezi bi yerde buluşalım da öyle geçelim oraya.. Yani en azından biri bana eşlik etsin![]()
ankamal ı samsun istikametine köprü üzerine gectikten sonraki karsına ilk cıkacak alt üst gecitlerin olduğu yer... eskiden et-balık kavsağı da vardı .. yeni nesil değerlerimizi hatırlamıyorbayındır gezisi daha once yapılmıs kısa mesafe bir gezi olduğu için içime sinmediğini belirtir , daha sağlam bişiler yapamaz mıyız derim
Sadece demeyle kalmanı öneririm....Biraz daha alışmak lazım birbirimize...Tanıyalım dimi.....Huyumuzu suyumuzu....Diğer mt ler gibi olmayalım....ale:
Bu sefer bayındır daha sonra mısır gezisi....Piramitleri ve ra yı hep merak etmişimdir zaten....:cat:
bayındır gezisi daha once yapılmıs kısa mesafe bir gezi olduğu için içime sinmediğini belirtir , daha sağlam bişiler yapamaz mıyız derim