[MT Ancyra] 15 Mart Şöyle Bir Turlama Gezisi - Hava Muhalefeti Nedeniyle Ertelendi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kamplı evet kamplı yapalım çadırlarınızıda hazırlayın :cat:

Kamplı bana uyar da, benim tulum yazlık; donmayalım gezecez derken :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
endurocuya donmak yaraşır :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kamplı bana uyar da, benim tulum yazlık; donmayalım gezecez derken :cherry:

Yazlık tulum olduğunu senden duydum... Yazın adam tuluma girermi yaaa.... Tırt endurocu diye boşuna dememişim... :wiinkk::wiinkk:

İçinde sucuk gibi olursunuz lem.... :p

Yazlık tulum olduğunu senden duydum... Yazın adam tuluma girermi yaaa.... Tırt endurocu diye boşuna dememişim... :wiinkk::wiinkk:

İçinde sucuk gibi olursunuz lem.... :p

Tulumdan anlamazken aldım onu. 4-5 senelik mazisi var yani, Barışarock festivalinde falan kullanmıştım. Eylül-Ekim aylarında İstanbul'da, 2 sene önceki Emok-Yedigöller etkinliğinde de yine Ekim ayında gayet yeterli gelmişti. Ancak şu ara Bolu nasıldır bilemiyorum. :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tulumdan anlamazken aldım onu. 4-5 senelik mazisi var yani, Barışarock festivalinde falan kullanmıştım. Eylül-Ekim aylarında İstanbul'da, 2 sene önceki Emok-Yedigöller etkinliğinde de yine Ekim ayında gayet yeterli gelmişti. Ancak şu ara Bolu nasıldır bilemiyorum. :silent:

Bence bolu ya gideceksen kalın giysilerle gir tuluma.... Buz dan bir mod istemeyiz..... :queen::queen:

Onu alana kadar miflonlu çadır alsaydın ya...... Üşümezdin...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim tulumda çok ahım şahım bir şey değil çok üşürsek birbirimize sarılır yatarız :p

bu havada hiç bi şe olmaz +3 derecelik bir tulum bile iş görür , yalnız tulum içine kalın giysilerle girmek insanı soğuktan korumaz tam tersi üşütür , murat abinin dediği gibi birbirine sarılarak yatmak daha mantıklı :)

Başlığı güncelleyelim :p Rotayı gerçekleştirmek üzere yola çıkacağız ancak günübirlik uzun olur diyenler için alternatifler üretilebilir. Ama önce yola çıkmak lazım, internet balından olmuyor bazı şeyler :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın kaçta nerde toplaşıyoruz o zaman. Madem rota Beypazarı yönü Eryaman Optimum'da buluşalım ne kadar erken olursa o kadar iyi

sanırım Ankara sezonunun son karıyla baş başa iken acaba bolu ne durumdadır ki :silent: aman dikkat li olun diyorum burada karla karışık yamur var (bura=ankara):p

Yuh, kar yağmış :cyclopsan Yarın çok bulutlu, en yüksek 14 derece görünüyor. Lem yine mi iptal edecez :p

su anki şartlar onu gösteriyor ama karar sizin prometheus:)

Ankara'da hala kar yağıyor, bu sebeple geziyi belirsiz bir tarihe erteleyelim.

kar mı :silent: izmir' de kısa kollularlayız yaww işiniz zor vallahi sizinde :cyclopsan

hava bir tuhaf oldu ankarada sabah kar yagdı öğlen güneş açtı yerler kurumaya yüz tuttu biraz yamur yağdı şimdide güneş var havada ama karla karışık yamur yağıyor :bounce:

14.03.08 saat 16,00 tipi şeklinde kar yağıyor büyük bir ihtimalle gezi iptal olur herhalde yinede biz geleceğiz derseniz bekliyoruz sizleri.:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Karlı bir Ankara gününde Boluya gitmek zaten Enduro ruhuna aykırı...:pcigeri dalağı üşütcen sonra yatıcan evde onur...en güzeli..bu geyiğe devam...:p

ehehe, metehanın bu konuda destekçisiyiz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar