- Konu Yazar
Öncelikle merhaba... İsmim Mert.. İstanbuldayım , öğrenciyim. Bu forumu aylardır takip ediyorum , çok da beğendim açıkcası. Şu saat itibarı ile dayanamayıp üye oldum... Ne demişler ? ::tutkuy:: :mrgreen: .Doğrusunu söylemek gerekirse motosiklet hakkında olan neredeyse herşeyi bu siteden öğrendim. Teşekkürler MT. Birde Honda'nın Motosiklete Dair isimli kitabını alıp okudum ve de çok beğendim. Arkadaşlar kendimden bahsedeyim,16 yaşındayım ve 2008 in sonlarına doğru önce Honda'nın güvenli sürüşünü sonra da ehliyetimi alacağım.. Haliyle de motosiklet sahibi olacağım (inşallah). Alacağım model honda shadow olacak. Bu forumda birşey dikkatimi çekti... Sitenin çoğunluğu cana yakın. Site dostlukları çok fazla.. Umuyorum ki Shadow'u mu alınca bende sizinle gezilere katılabilirim , uzun yolculuklara çıkarız , arkadaş oluruz. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.. :rendeer: Herkese iyi akşamlar diliyorum.. (gece mi demeliydim
) Şunu da söyliyeyim , sanmayınki geçici üye olacağım (!) Kalıcı üye olma yolunda gideceğim emin olun :cat: .
Son düzenleme: