MT ailesine sevgilerle !!

Öncelikle merhaba... İsmim Mert.. İstanbuldayım , öğrenciyim. Bu forumu aylardır takip ediyorum , çok da beğendim açıkcası. Şu saat itibarı ile dayanamayıp üye oldum... Ne demişler ? ::tutkuy:: :mrgreen: .Doğrusunu söylemek gerekirse motosiklet hakkında olan neredeyse herşeyi bu siteden öğrendim. Teşekkürler MT. Birde Honda'nın Motosiklete Dair isimli kitabını alıp okudum ve de çok beğendim. Arkadaşlar kendimden bahsedeyim,16 yaşındayım ve 2008 in sonlarına doğru önce Honda'nın güvenli sürüşünü sonra da ehliyetimi alacağım.. Haliyle de motosiklet sahibi olacağım (inşallah). Alacağım model honda shadow olacak. Bu forumda birşey dikkatimi çekti... Sitenin çoğunluğu cana yakın. Site dostlukları çok fazla.. Umuyorum ki Shadow'u mu alınca bende sizinle gezilere katılabilirim , uzun yolculuklara çıkarız , arkadaş oluruz. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.. :rendeer: Herkese iyi akşamlar diliyorum.. (gece mi demeliydim :p ) Şunu da söyliyeyim , sanmayınki geçici üye olacağım (!) Kalıcı üye olma yolunda gideceğim emin olun :cat: .

Son düzenleme:
Kardeşş aramıza hoşgeldiinnnn..Kalıcı olman dileğiyleeee
Ben de Galatasaraylıyımmmmm
:bounce:

aramıza hoş geldin, bende seneye yazın ehliet ve honda eitimi dusunuyorum haziran2008 belki beraber gideris :)
Bu arada heralde lise öğrencisisin, ne gusel bende liseliyim :D
tekrar hos geldin.

aramıza hoş geldin, bende seneye yazın ehliet ve honda eitimi dusunuyorum haziran2008 belki beraber gideris :)
Bu arada heralde lise öğrencisisin, ne gusel bende liseliyim :D
tekrar hos geldin.

Hoş bulduk arkadaşım , bende haziran 2008 de alacağım bu gidişle sonra da motoruma kavuşacağım inşallah...

vaaay dostum hoşgeldin.. croner ve shadow_1905 aynı durumdayız:cat: lisedeyim. şubat2008 de B ve A2 alıcam ben de inşallah.
hadi bakalım kolay gelsin.

@nash_33 Sağolasın kardeşim.
@ümmet perkitan Teşekkür ederim ümmet ağabey!

yazdıklarından anladığım kadarıyla bilinçli bi sürücü olma yolunda ilerliyrsn bravoo :cat:
mert hoşgeldin aramıza

@belifeless Teşekkür ediyorum. Ben zaten korumasız motosiklete binmenin , ölüme davetiye çıkardığına inanıyorum.

Hoşbulduk çakalaz. Kalıcıyım merak etme gitmeye hiç niyetim yok :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar