[MT ADANA]yapraklı koy gezisi+balık+lokma tatlı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
diğer resimleri yeni gördüm,muzaffer abi senin çektiğin resimlerde gayet güzel ve doğal,kime poz vermeden doğal olarak çekmişsin fotoğtafıda fotoğraf yapan budur eline sağlık abim hepinizi çoook seviyorum kısmet değilmiş gelemedik bidahaki sefere inşallah

saolasın asil kardeşim sen herzamanki dogrulugunla benim çektiğim resimlerin daha güzel oldugunumu söylüyorsun teşekkür ederim kardeşim sagol..:rendeer::rendeer:
muzaffer abi mükemmel resimler çekmişsin, hatta en güzelleri senin çektiklerin bence:cherry:
muhabbet gırla gidiyor maşallah

AYIPPPPP AYIP BEYLER BENİM ÇEKTİĞİM RESİMLER KÖTÜMÜ YANİ OKADAR RESİMLER ÇEKTİM hiç bana böyle iltifatlar yapmadıdız.daha dün katılan pırıl pırıl gökhana.iltifatların kıralını yapıyorsunuz...nankörler sizi bundan sonra gökhanıma söyleyin o çeksin gelemediği günlerde neyapacanızzz:bounce: bu arada gökhancım seni çok sevdim amaaa..kuyrugunu dogrultman öyle ucuza malolmiyacak OKADARRR:pr:

Abi vallahi mahcup oldum şimdi, çekmesemiydim o fotoları yoksa ? :) ama Grup tamamen banada bel baglamasın fotograf konusunda benim bi ayagım İstda, 3 hafta bir hafta sonu gitmek zorundayım, gelemediğim gezilerde Grup bu iş için gene eline düşer, o zaman gör sen sana yapılan iltifatları :queen:

İşin esası gel biz bu işi beraber yapalım, Sen Baş Fotografçı ol bende asistanın :cat:

nedemek gökhancm sen benden daha güzel çekiyorsun sana lafım olmaz bu hususta ama kıskandım ..onun için hatırlatmak istedim...koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurahman çelebi derler yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar