[MT ADANA]yapraklı koy gezisi+balık+lokma tatlı

bence yeni gelen katılan gökhan arkadaşımızı grubun fotoğrafçısı yapalım . çektiği resimler çok güzel.

memnuniyetle :) en sevdiğim iki iş Motor kullanmak ve Fotograf çekmek ikisinide bu grupta yapabiliyorum, Allahım nekadar şanslıyım :flower:

aynı fikirdeyim.:cat:
Teşekkür ederim Bora abi :)

@gokhand gerçekten güzel çekimler :cat: Ama bunda k10d ninde payı var sanırım:cherry: süper çekiyo alet yav:salut:
Evet Makina çok güzel ama onun ötesinde o makinanın önündeki modeller güzel :)

gökhanınfotğtaf makinası bi harika ve çok güsel çekiyoo görüntü kalitesi falan gerçekten çok hoş
gökhan seni oy birliği ile MT ailemizin şip şak cısı seçtik :cherry: hayırlı olsun ::shake2::

Walla çok memnun olurum şipşak konusunda elimden geleni yapacagıma söz verebilirm. :)

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:rendeer:. Karar alındı Gökhan bundan sonra resmi fotocumuz :mrgreen: ::ressam::
GokhanD: Offical Photographer of Adana MT abi du CVme ekliyeyim süper fiyakası olur :queen:

Bu ne kardeşimm,moda dergisindemisiniz ,motosiklet gezisindemi,hayır anlmıyorum,bu fotoları buraya koymanıza yengeler nasıl izin veriyo,bu fotolar burdayken,siz çok uzun süre evli kalmazsınız...:queen:

Geziye gelemedim, gelipte Janti bi foto çektiremedim çektiripte MTde tıklanma rekoru kıramadım diee içten içe bi hasetlik mi seziyorum nee ?:queen:

Eee sarı zambak ve zzr 1400'ü nerde,seçemedim pek....:p

nedemek ismailcim..senin gibi degerli efendi arkadaşıma laf söyliyeni ben hiç barındırırmıyım .merak etme birdaha asla bizleri rahatsız edemiyecek..bundan sonra seni himayeme aldım..:cat: herzaman yanındayım güzel kardeşim sana söylenen artık bana söylenmiş sayacagım:rendeer:

Geziye gelemedim, gelipte Janti bi foto çektiremedim çektiripte MTde tıklanma rekoru kıramadım diee içten içe bi hasetlik mi seziyorum nee ?:queen:

Ne alakası varr,ben kafama poşet geçirsem o resimlerden daha güzel çıkarım....:queen:

nedemek ismailcim..senin gibi degerli efendi arkadaşıma laf söyliyeni ben hiç barındırırmıyım .merak etme birdaha asla bizleri rahatsız edemiyecek..bundan sonra seni himayeme aldım..:cat: herzaman yanındayım güzel kardeşim sana söylenen artık bana söylenmiş sayacagım:rendeer:

Teşekkürler muzaffer abi,utandırıyorsun beni....:cherry:

@Demirgürsel abi hani ybryi göremedik :cherry:
@gokhand gerçekten güzel çekimler :cat: Ama bunda k10d ninde payı var sanırım:cherry: süper çekiyo alet yav:salut:
ybr yle o yol çekilmezdi kardeşim:p sağolsun cengizim abimin DR 800 suzukisi:rendeer:
Bu ne kardeşimm,moda dergisindemisiniz ,motosiklet gezisindemi,hayır anlmıyorum,bu fotoları buraya koymanıza yengeler nasıl izin veriyo,bu fotolar burdayken,siz çok uzun süre evli kalmazsınız...:queen:

isooooooooooo:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş.tekerinize sağlık.bide yazın denize girmeye gelin abi.:))))))))))))))))

Adana İl Temsilcisi
eveeeeet muzaffer ve DR.gökhan daki fotolarıda bekliyoruzzzz.:p

iste bendeki resimler...
2guy682.jpg

2i9mbtj.jpg

2ztezq0.jpg

2dwc3kx.jpg

35kucd4.jpg

1zgw6l3.jpg

acvd68.jpg

2n0jzab.jpg

2eki2dk.jpg

1zoi0ys.jpg

eixqf.jpg

2wmpdeg.jpg

293ezbk.jpg

2n9z39u.jpg

nnjr08.jpg

2e4kj0p.jpg

mcgr6g.jpg

264gdy0.jpg

wtcfvp.jpg

6gifkx.jpg

2h89stg.jpg

34qv5ec.jpg

iznbyr.jpg

2m6tuyr.jpg

245zvqw.jpg

2qlvdj8.jpg

2mrcw7l.jpg

15365gy.jpg

335cqox.jpg

23ifr11.jpg

m7w28j.jpg

14b6p8m.jpg

işte resimler bu kadar...

memnuniyetle :) en sevdiğim iki iş Motor kullanmak ve Fotograf çekmek ikisinide bu grupta yapabiliyorum, Allahım nekadar şanslıyım :flower:

Teşekkür ederim Bora abi :)

Evet Makina çok güzel ama onun ötesinde o makinanın önündeki modeller güzel :)

Walla çok memnun olurum şipşak konusunda elimden geleni yapacagıma söz verebilirm. :)

GokhanD: Offical Photographer of Adana MT abi du CVme ekliyeyim süper fiyakası olur :queen:

AYIPPPPP AYIP BEYLER BENİM ÇEKTİĞİM RESİMLER KÖTÜMÜ YANİ OKADAR RESİMLER ÇEKTİM hiç bana böyle iltifatlar yapmadıdız.daha dün katılan pırıl pırıl gökhana.iltifatların kıralını yapıyorsunuz...nankörler sizi bundan sonra gökhanıma söyleyin o çeksin gelemediği günlerde neyapacanızzz:bounce: bu arada gökhancım seni çok sevdim amaaa..kuyrugunu dogrultman öyle ucuza malolmiyacak OKADARRR:pr:

Son düzenleme:
Yine her zamanki gibi üzel bir gezi olmuş. bu hafta sonu program varsa ben de katılmak isterim.Çarşamba günü motoru Ankaradan Adanaya getiriyorum.

Adana İl Temsilcisi
Yine her zamanki gibi üzel bir gezi olmuş. bu hafta sonu program varsa ben de katılmak isterim.Çarşamba günü motoru Ankaradan Adanaya getiriyorum.

bu pazar günü arefe günü olduğu için,gezimiz yok.üzgünüz.ama başka bir zaman mutlaka bekleriz.sevgilerimle.

Adana İl Temsilcisi
fotoğraf çeken tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık.teşekkürler.

Bu da benim ufak kızım İpek... Babasına çekmiş... :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar. Fotoğraflara daha evvel bakma şansım olmadı. Şimdi tek tek hepsine baktım ellerinize sağlık gerçekten süper olmuşlar. Geziye katılmış olmama rağmen manzarayı, makinaları ve sıcak ortamı görünce tekrar orada olasım geldi, katılmayan arkadaşların hislerini çok iyi anlayabiliyorum :)

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekürler.bu arada bora abi yine lokmaları götürüyor. :queen: afiyet olsun.?

ahhh ahhh gençliği aklıma geldi fındık kırarkene.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar