[MT ADANA]yapraklı koy gezisi+balık+lokma tatlı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekibin maşallahı var yeni katılan gökhan kardeşimize hoşgeldin nice gezilere katılman temennisiyle,götürün bakalım balıkları lokmaları afiyet bal şeker lop lop et olsun,allah tekerinize zeval vermesin iyi geceler

yine güzel bi gezi olmuş ve yine katılamadım.artık önümüzdeki geziye bakıyoruzz...

Tebrik ederim güzel bir geziye daha imza atmışsınız.soguk hava koşuluna ragmen katılım bir hayli fazla olmuş.Balık ziyafeti de on numara imiş :cat:
Bora abi gene yakalamış paparazziler seni lokmayı yerken :queen:

yaw adana gene aşmış kendini:cat: yüreginize saglık fotolarla da olsa güzel bir göz ziyafeti oldu:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gezi güzel olmuş ama mersine gelip de haber vermemek? ( gerçekten üzüldüm)
aşkolsun demiyorum ve bu konuda başka birşey demiyorum....

Paylaşım için sağolun. Yine güzel bir gezi çıkartmışsınız. Gezilerinizin devamını dilerim.

lokmaları götürmüşsünüz özellikle bora abi acayip klas bi poz vermiş helal sizlere

bence yeni gelen katılan gökhan arkadaşımızı grubun fotoğrafçısı yapalım . çektiği resimler çok güzel.

Adana İl Temsilcisi
bence yeni gelen katılan gökhan arkadaşımızı grubun fotoğrafçısı yapalım . çektiği resimler çok güzel.

aynı fikirdeyim.:cat:

gurubumuzun ve günün JÖN'leri;

imgp5855ki5mb9.jpg

imgp5856fz0al2.jpg

imgp5845dx9sf9.jpg

img6185resizetc0gt5.jpg

dsc000605851125yw9fr9.jpg
imgp5890au2uy2.jpg

ve yüzünde yılların ağır çizgileriyle,ben...:pr:

15 motor,23 kişilik bol katılımlı bir gezi oldu.yine harika bir dostluk,paylaşım,sohbet,kahkahalar,hava ve gezi.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.allah dostluğumuzu bozmasın.:)

Son düzenleme:
wayy e o gezide olmak vardı ama kkısmet işte kaderde pazar günü evde oturmakda varmış :pale:
balık çok güsel görünüyooo hele lokmaa off offf :pr:
neyyyse kısmet bakalım
harikasınız abilerim dee
bu 2 yeni arkadaşımız vardı gökhan arkadaşımızın haricinde noldu onlar gelmedimi geldi de benmi göremedim :silent::silent:

Arkadaşlar bendeki fotolar akşama... Dün gece epigastrik bölgeme yumruk gibi oturan mide eğrısından muzdariptim de yükleyemedim. Bu akşam yüklüyorum...

@Demirgürsel abi hani ybryi göremedik :cherry:
@gokhand gerçekten güzel çekimler :cat: Ama bunda k10d ninde payı var sanırım:cherry: süper çekiyo alet yav:salut:

gökhanınfotğtaf makinası bi harika ve çok güsel çekiyoo görüntü kalitesi falan gerçekten çok hoş
gökhan seni oy birliği ile MT ailemizin şip şak cısı seçtik :cherry: hayırlı olsun ::shake2::

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:rendeer:. Karar alındı Gökhan bundan sonra resmi fotocumuz :mrgreen: ::ressam::

Bu ne kardeşimm,moda dergisindemisiniz ,motosiklet gezisindemi,hayır anlmıyorum,bu fotoları buraya koymanıza yengeler nasıl izin veriyo,bu fotolar burdayken,siz çok uzun süre evli kalmazsınız...:queen:

yaw benim finduk kırarken bi fotoğrafım olacaktı kimde o foto birisi çektiydi ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar