- Konu Yazar
Merhaba, bu hafta biraz geç saatte de olsa haberleşip.Ceyhan'ın 35 km uzağındaki Yumurtalık (Ayas) İlçesine gitmeye karar verdik.
saat 9:30 'da Adana MT. Adana'dan Ceyhan'a doğru yola çıktı,Otoban yolculuğu sonrasında Saat 10:30 gibi Ceyhan Grubu olarak Adana MT yi karşıladık... Havanın eşsiz güzelliği Gezimizin Tadına tat kattı. ve sonrası fotograflarımızda saklı...
Katılımcılar
1-Demirgürsel ve Eşi.
2-Haluka28 ve Eşi.
3-Fevri.
4-Gnusher.
5-Cem01.
6-AhmetNR
7-Msoysarac.
işte Fotolar..
Ceyhan Otoban Çıkışında Adana MT ve Ceyhan Grubu

Kısa bir sohbet...

Ardından 35 km Sonra Yumurtalık'tayız..

Gürsel abimiz susamış anlaşılan..

Gürsel abi ve Eşi Aysun Hanım

Yumurtalığın Tarihi Deniz fenerinden mazara gerçekten cok güzeldir.Ve uzunca bir süre manzaraya bakmaya doyamadık.. aynı zamanda motorlarımızı da dinlendirdik..

ve evet.. balık lokantasına geldik.zaten limanda bulunan lokanta denize sıfır. ve gürsel abi deniz suyunun sıcaklıgını ölçtü. SOĞUKMUŞ..

Yemek öncesi biraz sohbet ettik. tabi balıklarımız da pişiyor...

yanlız bir sorunumuz var.. karnımız cok acıkmıştı ve kurulu sofranın fotografını çekmek hiçbirimizin aklına gelmedi kusura bakmayın. tabi malum balık yağlı. elimizde kirliydi.. Cok lezzetliydi dogursu. neyse ben benzer fotoları ekliyorum..

ardından farklı güzellikte olan yerleri gezmeye devam ettik.
ahmetnr ve motosikleti (Olleblitz güzel çıkmış abi..)

Demir atlarımız. karşımızda duruyor..

İşte Ceyhan MT.
.Sonradan aramıza katılan Bahadır arkadaşımızda Sitenin Üyelerinden.Kendisi de ailesiyle Yumurtalıktaydı.

İşte Gnusher. (Reyzing Alp). cok da karimatik duruyor.. :mrgreen::mrgreen:

bu fotoya bayıldım doğrusu...

sahil kenarından ayrıldıktan sonra,2 tane köpek yavrusu gezinip duruyorlardı.ve hiç kaçırmadan onlarında fotolarını aldık..

benim elimdeki fotolar bu kadar.. Katılan arkadaşlarımızında fotograf makinalarında güzel pozlar var.. onları da bekliyoruz... Bir başka gezide görüşmek üzere.. (Çok Hasan abi tarzında bir bitiş oldu) :mrgreen:
Katılan Tüm dostalara Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,görüşmek üzere.. :rendeer:
saat 9:30 'da Adana MT. Adana'dan Ceyhan'a doğru yola çıktı,Otoban yolculuğu sonrasında Saat 10:30 gibi Ceyhan Grubu olarak Adana MT yi karşıladık... Havanın eşsiz güzelliği Gezimizin Tadına tat kattı. ve sonrası fotograflarımızda saklı...
Katılımcılar
1-Demirgürsel ve Eşi.
2-Haluka28 ve Eşi.
3-Fevri.
4-Gnusher.
5-Cem01.
6-AhmetNR
7-Msoysarac.
işte Fotolar..
Ceyhan Otoban Çıkışında Adana MT ve Ceyhan Grubu

Kısa bir sohbet...

Ardından 35 km Sonra Yumurtalık'tayız..

Gürsel abimiz susamış anlaşılan..

Gürsel abi ve Eşi Aysun Hanım

Yumurtalığın Tarihi Deniz fenerinden mazara gerçekten cok güzeldir.Ve uzunca bir süre manzaraya bakmaya doyamadık.. aynı zamanda motorlarımızı da dinlendirdik..

ve evet.. balık lokantasına geldik.zaten limanda bulunan lokanta denize sıfır. ve gürsel abi deniz suyunun sıcaklıgını ölçtü. SOĞUKMUŞ..

Yemek öncesi biraz sohbet ettik. tabi balıklarımız da pişiyor...

yanlız bir sorunumuz var.. karnımız cok acıkmıştı ve kurulu sofranın fotografını çekmek hiçbirimizin aklına gelmedi kusura bakmayın. tabi malum balık yağlı. elimizde kirliydi.. Cok lezzetliydi dogursu. neyse ben benzer fotoları ekliyorum..

ardından farklı güzellikte olan yerleri gezmeye devam ettik.
ahmetnr ve motosikleti (Olleblitz güzel çıkmış abi..)

Demir atlarımız. karşımızda duruyor..

İşte Ceyhan MT.

İşte Gnusher. (Reyzing Alp). cok da karimatik duruyor.. :mrgreen::mrgreen:

bu fotoya bayıldım doğrusu...

sahil kenarından ayrıldıktan sonra,2 tane köpek yavrusu gezinip duruyorlardı.ve hiç kaçırmadan onlarında fotolarını aldık..

benim elimdeki fotolar bu kadar.. Katılan arkadaşlarımızında fotograf makinalarında güzel pozlar var.. onları da bekliyoruz... Bir başka gezide görüşmek üzere.. (Çok Hasan abi tarzında bir bitiş oldu) :mrgreen:
Katılan Tüm dostalara Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,görüşmek üzere.. :rendeer:
Son düzenleme: