benim cep telefonum bile yok:silent::salut:
olur be dostum takma kafana fuzuli masraf işte hem olsa kimi arayacan ki kimin kimsen varmı senin![]()
Son düzenleme:
benim cep telefonum bile yok:silent::salut:
olur be dostum takma kafana fuzuli masraf işte hem olsa kimi arayacan ki kimin kimsen varmı senin![]()
:queen:taşgibisin mali ayak yapma dün akşam 23:30 da baraj yolunda kırmızıda vınnnnnnnnn diye geçtin gördüm olm iso da gördü trafigi arayacaktık da kontur yoktu![]()
:queen: nerden aklınıza geliyor bunlar :cat:
:queen:
:queen: nerden aklınıza geliyor bunlar :cat:
abi sen kimden alıntı yaptın benden yapmışsın vaskonun adı görünüyo en sonunda siteye de kafayı yedirdik galima server cöker yakında benden demesi ayanıyo makina
al işte bende senden yaptım kendi adım cıkıyo yaw biri yönetimi uyarsın siyete virüs girmiş zion,,iso ve lütfücüüüm bunlar trojen galiba![]()
:queen:
abi sen kimden alıntı yaptın benden yapmışsın vaskonun adı görünüyo en sonunda siteye de kafayı yedirdik galima server cöker yakında benden demesi ayanıyo makina
al işte bende senden yaptım kendi adım cıkıyo yaw biri yönetimi uyarsın siyete virüs girmiş zion,,iso ve lütfücüüüm bunlar trojen galiba![]()
al ben düzelttim bana alıntı yapandna sonra düzelcekgizli modum nede olsa
![]()
bu siteye bişey olmaz taş gibi mubarek, lütfü trojenini taşıdıktan sonra![]()
ajansın yanilütfü seni demi ajan yaptı yoksa :mrgreen::mrgreen:
yok cengizimmm sevmediğim adamı yapmıommm... ama kurye kursuna alabilirisss vasco yu :queen: :queen: :queen:
git sen bisiklet bin göbeği erit :mrgreen:
olm o göbekte bi servet atıooo :bounce:
asıl resimler burcuda en kısa zamanda eklemesini bekliyoruz![]()
yusuf sende güzel kareler yakalamışsıneline sağlık
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
savaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sizi bekilyoruz
:cat: sana yürekten katılıyorum mehmet kardeşim :rendeer:abimizin ayakkabısı yumurta topuk değil. cok da güzel bir ayakkabı. Bence ayıp ediyorsun :farao::farao:,lütfen yorumlara dikkat.. ayrıca egzozunun sesi cok güzel Ceyhan'da epeyce dinlemiştim...:cat:
Biz Sunroof'a değil gök yüzüne inanırız :cat::queen:
hadi len :cherry: felsefeci
Hayırdır gezi senide sarstı herhalde anca gelebildin foruma :mrgreen:
sabahları yoklama alıyoruz devamsızlığın artıyo ona göre![]()
Bu Hafta Nereye Belli Mi ?
Yoksa Kahvaltıya Tunele Gidecem !
Bu Hafta Nereye Belli Mi ?
Yoksa Kahvaltıya Tunele Gidecem !
mana çıkarma o manada demedimAbi hayırdır gidecem falan ? Ayran içtik ayrı mı düştük![]()
:mrgreen: manalı mali![]()