Özgürün Gelmiş geçmiş en güzel fotosu.. Benim olsa bu resim kesin facebook a koyarım
:cat:
M.ali'cm sen dersin de ben koymam mı
yalnız gelmiş geçmiş derken birazda kırıldım hani :wiinkk:
Özgürün Gelmiş geçmiş en güzel fotosu.. Benim olsa bu resim kesin facebook a koyarım
:cat:
120 resim çıkmadı :bounce::cherry:
M.ali'cm sen dersin de ben koymam mı![]()
yalnız gelmiş geçmiş derken birazda kırıldım hani :wiinkk:
Şimdiye kadar gördüklerim arasından diim ozaman![]()
eyvallah bilader :cat: bu arada geçmiş olsun nasıl oldun??
tebrikler güzel gezi olmuş
eyvallah bilader :cat: bu arada geçmiş olsun nasıl oldun??
iyiyim saol 1 günlük birşeymişeyvallah bilader :cat: bu arada geçmiş olsun nasıl oldun??
ilacını ben verdim taş gibi şuan :queen:
cok güzel eğlenmişsiniz.bizde o gün yusufla birlikte adana cros ekibine katıldık kızıldağdaydık cross zevkini birkez daha mükemmel bi şekilde tattık.harika yerlerdi.gittigimiz yerlerden sadece keciler gitmiş.harikaydı ya. herkese saygılar ve sevgiler
O sadece keçiler gitmiş dediğin yerden senede 4 defa geçiyoruz biz![]()
bundan sonra adın keçi o zaman :cherry:
taşgibisin mali ayak yapma dün akşam 23:30 da baraj yolunda kırmızıda vınnnnnnnnn diye geçtin gördüm olm iso da gördü trafigi arayacaktık da kontur yoktu![]()
taşgibisin mali ayak yapma dün akşam 23:30 da baraj yolunda kırmızıda vınnnnnnnnn diye geçtin gördüm olm iso da gördü trafigi arayacaktık da kontur yoktu![]()
harbi qazmasın beaaa kaç yıl oldu trafiği aramayalı :queen: 155 i arıosun ihbar hattı birleşti ve beleşşşş :mrgreen: aç kankalar sizi![]()
Ben gelene kadar yeşile dönseydi o daBir daha çağrı atın 155 e onlar döner size
![]()
l
tamam bi,r daha kine öyle yaparızdoktorun yerindeydik
gerçi iso hemen telefona sarıldı ama sen cafe oraya vermıştın bırak eleme şimdi ordan buraya söve söve dönmesin dediksenin şalgamıda iso icti
![]()
lan gazmalıkda nirvanaya ulaştın salak herkes biliyo 155 in ücretsiz oldugunu latife yapıyoz şurda gerçi senin gibi kalın gazma biri böyle ince espirileri nerden anlasın alahın urfalısı nolcek![]()
arasaydınızda pek birşey değişmeyecekti,telefon çantadaydı![]()
way beee iyikide aramamışız ozaman![]()
keşke ödemeli yapsaydınız :queen::queen:
+1100000000000000000000 cengüz azından bal damlıyor kardeşim bastır :cherry:
iyi ki... Birde sonra aradık açmadı olurdu![]()
yaw idare et işte senin kadar kafamız çalışmıyor bu güne kadar kimseye ödemeli atmadım bilmiyorum cahillik işte af buyur![]()
benim cep telefonum bile yok:silent::salut: