İlk fırsatta katılacağım gezilerinize ...
Paylaşım için elinize sağlık... Tüm geziye katılanlara selamlar...:rendeer:
endorphinem benim sağol, sen sağlıklı ol haftaya gideriz.sana geçmiş olsun, geziye yengemide bekleriz
abi yukarıdaki 3.cü resimde bölye yazıyoda bi deiştir sana zahmet...
ya latifim sen amerikalarda yetişmiş adamsın, bizim dilin ince yönlerini bilmemeni kınamam ayıp olur
abi zaten benim makina Burcuda idi :cherry: yani bunlar burcunun çektikleri ama makina benim :wiinkk:
jönüm bi yığın resim çekti hani nerde çok azını yüklemişsin üşeniyorsan bana winrarla gönder
Süper bi gezi olmuşş,çok eğlenmişsinizzz,fotolar harika,düşen arkadaş geçmiş olsun,bizden biri diye tırstım vallaha,yumurta topuğun ne olduğunu merak ettim

oraya yağmur yağmış mersin yanıyoduuu,tam deniz havası vardıı,ama ne yazıkki foto çekilemedikk
fotosuz olmaz numara yapmayın ağız birliği yapmışsınız hepiniz aynı nakaratı çeviriyorsunuz

r: resimleri eklede atletik gobeklerinizi görelim :queen:
ohh.. gezmis kadar oldum ben de

gene ne guzel gezmişsiniz, yemiş içmişsiniz

kaybetmeyin enerjinizi, ben de moral buluyorum sizle
eh o zaman to be continous haftaya
neyse bidaha olmasın gürselim abim o kadar dedim lütfü ye bir kaçtene de biz çekinelim resim diye meger adam bana hayin planlar kuruyormuş
abi hani resim yok ya, siz oyun bozanlık ediyorsunuz

r:
doga gusel sızler gusel harıka bır gezı olmus...fotgraflar bır harıka...
herşey çok güzeldi ...teşekkürler
Tek tek bütün resimlere baktım, gerçekten çok güzel bi gezi olmuş...
Tebrikler Adana MT :rendeer:
biraz yormuştur, ama deymiştirde

sağolun
ÇOK GÜZRL GEZİ OLMUŞ.HELAL SANA ORGANİZATÖR..GÜRSELİM..(k.bakmayın özel sebeblerden dolayı gelemedim..)
tamam abi haftaya affetirirsin artık, yükselim kafanın etini yemediyse :queen:
tmm say erhan.. Bugün akşam savaştan alıp upload edecektim ama aniden lanet bir şekilde halsizleştim.. Bırak foto koymayı smilemi koyacak halim yok.Az daha bekleyin
yapma mali

r: önce yükleyeceğini okudum sevindim, neyse kendine dikkat et:rendeer:
256 mb toplamı.. Zaten fotolar bende değil..İşin yoksa savaşa anlat pixel ayarlaması yapsın falan filan..Deveye hendek atlatmayı tercih ederim
mali pixel ayarlamaya gerek yok, tek seferde hepsini yükleyebilirsin.zorluğu yok takılırsan ara beni
resımlerde hafta sonunuzun guzel gectıgı ortada...ınsan benıde cagırır.cok kırıldım valla sıze benımde motorum var bende adanalıyım benımde A2 ehlıyetım var...eğğeee sorun neeee kaskımda var hemıde sıyah:mrgreen:saka bır yana ıyı eylenmıssınız....
dostum yeni üye olmuşsun hoşgelmişsin :rendeer: adana mt sayfasına takıl, bizi bulursun :cat: