Adaş nerelerdesin sen .gezi raporlarını birden kestin. özlettin kendini. site seninle daha güzel oluyor yeni gezi raporlarını bekliyoruz sezenede selamlar:cat:
hasancım yine tarih sayfalarını karıştırmısın bakıyorum tebrik ederim güzel bir gezi olmuş katılımcı arkadaşlarında yüreğine sağlık en güzelini yapmışlar buradan selam herkese özledim valla seninle teker çevirmeyi selamlar
gerçekten senin gezinde bizimki kadar zevkli geçmiş. güzel bir paylaşım emeğine sağlık.
Sevgili Hasan, hadi senin gibi teknolojik bir adamda GPS yok ama en azından nereden gittin nereden döndün çizseydin ya Google'da :mrgreen: Hani olur da gidersek nasıl gideceğiz?
1700 yıl önce o görünen dişliyle mili yapacak babayiğit (teknoloji) varmıymış?
Sen GPS'ini bana versene birkaç gezi için :mrgreen:
@haluka28 Gülnar - Aydıncık yolu üzerinde olması lazım. Bahara ne gerek var dostum gidelim en kısa zamanda. Bu arada yaptığım soruşturmalarda yukarılarda yollarda ne kar varmış ne de başka bir şey. Kenardaki karlar bile erimiş. Tek karşımıza çıkabilecek zorluk soğuk hava. Bu sorunu da aşmanın yolları var tabi. :mrgreen:
o zaman şöyle yaparız hafta sonunu ayırıız oralara şubat tatilinde bir hafta sonu gider gezeriz.