[MT Adana] 11.01.2009 Akdeğirmen (Kızıltahta Köyü) - Karataş Gezisi

elinize emeğinize sağlık hasana abi senin anlatımını özlemişiz wallaa :)

Hasan yine hünerini konusturmuşsun.Anlatım ve resimler tam bir uyum içinde.Zaten sen yemek turizminden ziyade kültür turizmini tercih edersin.:)
Allah keyfinizi bozmasın.

@tüzemen Sağolasın Yücel abi. Amin cümlemizin keyfi kaçmasın.

Adaş nerelerdesin sen .:)gezi raporlarını birden kestin. özlettin kendini. site seninle daha güzel oluyor yeni gezi raporlarını bekliyoruz sezenede selamlar:cat:

hasancım yine tarih sayfalarını karıştırmısın bakıyorum tebrik ederim güzel bir gezi olmuş katılımcı arkadaşlarında yüreğine sağlık en güzelini yapmışlar buradan selam herkese özledim valla seninle teker çevirmeyi selamlar

gerçekten senin gezinde bizimki kadar zevkli geçmiş. güzel bir paylaşım emegine saglık

Sevgili Hasan, hadi senin gibi teknolojik bir adamda GPS yok ama en azından nereden gittin nereden döndün çizseydin ya google'da :mrgreen: Hani olurda gidersek nasıl gideceğiz?

1700 yıl önce o görünen dişliyle mili yapacak babayiğit (teknoloji) varmıymış?

Adaş nerelerdesin sen .:)gezi raporlarını birden kestin. özlettin kendini. site seninle daha güzel oluyor yeni gezi raporlarını bekliyoruz sezenede selamlar:cat:

Teşekkür ederim Hasan abi. Sizleri çok özledik. İnşallah bahara doğru gene o taraflara bir geleceğiz görüşürüz inşallah.

hasancım yine tarih sayfalarını karıştırmısın bakıyorum tebrik ederim güzel bir gezi olmuş katılımcı arkadaşlarında yüreğine sağlık en güzelini yapmışlar buradan selam herkese özledim valla seninle teker çevirmeyi selamlar

Teşekkürler Ahmet'im gözlerim seni de aradı. Herkese selamlar.

gerçekten senin gezinde bizimki kadar zevkli geçmiş. güzel bir paylaşım emeğine sağlık.

Teşekkürler abi. Bir sonraki gezilerde beraber gideriz.

Sevgili Hasan, hadi senin gibi teknolojik bir adamda GPS yok ama en azından nereden gittin nereden döndün çizseydin ya Google'da :mrgreen: Hani olur da gidersek nasıl gideceğiz?

1700 yıl önce o görünen dişliyle mili yapacak babayiğit (teknoloji) varmıymış?

Açıkcası GPS almak farz oldu. Gezdiğim yerleri GPS ile kaydedip yayınlamayı isterim. Alacağız bir gün inşallah. Google'da çizecektim ama sonra baktım çok verimli olmayacak vazgeçtim. Sen GPS'ini bana versene birkaç gezi için :mrgreen:

O demir dişli sonraki dönemlerin. Bina 1960 yılına kadar çalışmış. Tahmin ediyorum sanayi devrimi sıralarında teknolojisi yenilenmiştir. Eski hali muhtemelen ahşap çarklar ve dişliler den oluşuyordu.

Yolunuz açık olsun!

Gaziantep İl Temsilcisi
hasan ustad yine konuşturmuşsun kvalyeyi herkes o konuya deginmiş bende deginmeden gecemiyecem özlemiştik senin tarif .kültür .manzarali gezilerini cok iyi geldi.. senide özlemiştik acıkcası...

Antep den selamlar ustad...

Çok güzel bi gezi olmuş emeğine sağlık hasan abi, köpekler o kadar şirinki,korkudan kaçasım geldi....:p

Hasancım hafta sonunu en güzel şekilde degerlendirmişsin tebrik ederim.Kısmet olurla bir daha beraber gideiz inşallah.gorusmek dilegi ile...

abi benimde hep merak ettigim bir yere gitmişsiniz bir belgeselde de seyretmiştim orayı geriye pek birşey kalmasada hala dim dik ayakta duran bir yapı:cat: sayenizde gitmiş kadar olduk teşekkürler

ama şu çoban köpeklerine karşı fazla iimser yaklaşmışsın be abi onlar resmen kükreyerek ısırmak açaçlı coskuyla koşmuşlardır allahtan durup da seveyim felan dememişsiniz:cherry:

hasan kardeş güzel bir gezi yapmısın tekerine emegine saglık havalar ısının ca insallah beraber gideriz

yanlız dikkat ediyormusunuz Adana MT artık haftada 2 gezi çıkarmaya başladı. nerde bu bolluk yahu. millet kıskanmasında kim kıskansın.

hasan birde gülnarın oralarda bir yerde menekşe mağarası varmış gezinin birinde gördüm resmini. çok orjinal bir yere benziyor. baharda bi oraya gidelim..

Son düzenleme:
@haluka28 Gülnar - Aydıncık yolu üzerinde olması lazım. Bahara ne gerek var dostum gidelim en kısa zamanda. Bu arada yaptığım soruşturmalarda yukarılarda yollarda ne kar varmış ne de başka bir şey. Kenardaki karlar bile erimiş. Tek karşımıza çıkabilecek zorluk soğuk hava. Bu sorunu da aşmanın yolları var tabi. :mrgreen:

@haluka28 Gülnar - Aydıncık yolu üzerinde olması lazım. Bahara ne gerek var dostum gidelim en kısa zamanda. Bu arada yaptığım soruşturmalarda yukarılarda yollarda ne kar varmış ne de başka bir şey. Kenardaki karlar bile erimiş. Tek karşımıza çıkabilecek zorluk soğuk hava. Bu sorunu da aşmanın yolları var tabi. :mrgreen:

o zaman şöyle yaparız hafta sonunu ayırıız oralara şubat tatilinde bir hafta sonu gider gezeriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar