[MT Adana] 08.02.2008 Cuma İstanbuldan CEZERYE yi ağırlıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaa:) cafe room a gidip rezervasyon yaptirmak lazım simdi. ben gidebilirim. kac kişiyis? ona gore. ziyapaşadaydı di mi? [bi de bulamazmışım:D]

sen bırak hemSHo bilen biri gitsin :p
hayır zahmet olmasın die :p

anaa:) cafe room a gidip rezervasyon yaptirmak lazım simdi. ben gidebilirim. kac kişiyis? ona gore. ziyapaşadaydı di mi? [bi de bulamazmışım:D]

bulursun bulursun biz isoyla ilk gittigimizde bulamamıştık da köşede bir bakalcı amca vardı iso sordu abi bu mhp il binası nerede diye adam yaklaştı cama egildi gayet gizemli ve kurtlar vadisi tadında tarif eti mekanı ve sona dediki bende aynı görüşteyim oldugumdan yardımcı oldum gençler dedii iso ve ben haliyle dumur vaziyetteyiz:mrgreen:
yeri bulamazsan sor o amcaya gösterir sana :mrgreen: renk verme ama haa:mrgreen:

bulursun bulursun biz isoyla ilk gittigimizde bulamamıştık da köşede bir bakalcı amca vardı iso sordu abi bu mhp il binası nerede diye adam yaklaştı cama egildi gayet gizemli ve kurtlar vadisi tadında tarif eti mekanı ve sona dediki bende aynı görüşteyim oldugumdan yardımcı oldum gençler dedii iso ve ben haliyle dumur vaziyetteyiz:mrgreen:
yeri bulamazsan sor o amcaya gösterir sana :mrgreen: renk verme ama haa:mrgreen:

ya dun şehre indim, şu çakmak plazanın oralarda dolaştım. uzun basketbol şortum(dizde), içten giydigim, daha uzun bi taytım vardı(ayak bilegine yakın). yau pişman oldum.. Adana'nın bir tarafı çok modern bir tarafı cok yobaz.. Gazipaşa'da yururken Taksim tipleri goruyosun - igneli zıbmalı,morlu yeşilli:), Adana'nın eski merkezine yurudun mu de birsuru eski kafalı goruyorsun.. şuu.. çakmak plazaya gelmeden once otobus durakları var, onun arkasında bi park var. kestirmeden gideyim diye parka girdim. kestirme falan yokmus, parkın içini dolanmak zorunda kaldım, laf yedim. ''cık cık cık cık cık'' etti adamın biri (8-9 kişi dizilmişlerdi guneşleniyolardı). ben de o tarafa dönüp yüzümü ekşiterek aazına ükendim adamın. ah şu dikbaşlılıgım, bi gun dayak yedirecek bana!!!... kara kara düşünmekteyim..

(TRnin bu gidişinden, babam da korkuyo artık bizim için:()

Son düzenleme:
ya dun şehre indim, şu çakmak plazanın oralarda dolaştım. uzun basketbol şortum(dizde), içten giydigim, daha uzun bi taytım vardı(ayak bilegine yakın). yau pişman oldum.. Adana'nın bir tarafı çok modern bir tarafı cok yobaz.. Gazipaşa'da yururken Taksim tipleri goruyosun - igneli zıbmalı,morlu yeşilli:), Adana'nın eski merkezine yurudun mu de birsuru eski kafalı goruyorsun.. şuu.. çakmak plazaya gelmeden once otobus durakları var, onun arkasında bi park var. kestirmeden gideyim diye parka girdim. kestirme falan yokmus, parkın içini dolanmak zorunda kaldım, laf yedim. ''cık cık cık cık cık'' etti adamın biri (8-9 kişi dizilmişlerdi guneşleniyolardı). ben de o tarafa dönüp yüzümü ekşiterek aazına ükendim adamın. ah şu dikbaşlılıgım, bi gun dayak yedirecek bana!!!... kara kara düşünmekteyim..

::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan cakmak plazanın oraya mı gittin:cyclopsan
üstüne bi de inönü parkından gectiiiinnnn:cyclopsan:cyclopsan

hıhı.. toefl ve gre kitaplarına bakmaya gittim. ist'teki gibi fotokopileri satılıyo mudur acep?? die. çakmak plaza'da kitapçılar var ya.. onnçin gittim. bir de cukurova uni'nin kapalı spor salonunda hentbol musabakaları vardı, serbest kullanıma kapalıydı o yuzden. o dumurun üstüne, napim napim?? derken, şehre inim, bari şu kitaplara bakim dedim... pişman oldum:D:D

hee, ni war? olayı mı var oranın? aboww?!?!?!

Son düzenleme:
hıhı.. toefl ve gre kitaplarına bakmaya gittim. ist'teki gibi fotokopileri satılıyo mudur acep?? die. çakmak plaza'da kitapçılar var ya.. onnçin gittim. bir de cukurova uni'nin kapalı spor salonunda hentbol musabakaları vardı, serbest kullanıma kapalıydı o yuzden. o dumurun üstüne, napim napim?? derken, şehre inim, bari şu kitaplara bakim dedim... pişman oldum:D:D

olursun tabii nese bi daha gitmezsin ben şahsen inönüden asağı tarafa adımımı atmıom iğrenç bi yer

hee, ni war? olayı mı var oranın? aboww?!?!?!

olmamı var tabii yarın aksam anlatırım :p
yaw adananın cono dedikleri tipler hep ordaa ondan ddiyorum yaa ben sevmiyorum oraları tekin bulmuyorum annem sende gitmee :wiinkk:

Son düzenleme:

(TRnin bu gidişinden, babam da korkuyo artık bizim için:()
:queen:yaw catladım gülmekten ne işin var oralarda bi başına ama tecrübe kasanmış oldun güneşlenen careta careta larıda görmüşsün :mrgreen::mrgreen: buradan yerkililere sesleniyorum inönü parkını bir düzene soksunlar hertürlü dalavera dönüyo orada benden demesi tekin degil hele belli saatlerden sona belediye park yapmış millet rahatlasın yeşillik görsün diye ama bazı insanlar oraları başka amaclarla kullanıyolar benden demesi tek başınıza aaa park bir gezeyim demeyin sakın :mrgreen:

Son düzenleme:
kızım sen maynak mısın ne işin var adananın en kültürlü yerinde:queen:inönü parkına gitmişsin çakmak plazaya gitmişsin aklın başındamı senin adanaya gelmeden toplaşmadan adımızı kötüye çıkaracan cumaya kadar evden dışarı çıkma sağlığın açısından:queen:

:mrgreen: bencede yoksam karşısına bir recep ivedik yada bir palaremzi kermes çıkabilir :mrgreen:

bak görüyomusun cezerye herkes benle aynı fikirde :)
neeeyyymiişşş bir daha gazipaşadan cıkılıp inönü tarafına cıkılmıyomuşş
canım benim tikkat et kendine bak adanaya gitti de naaptılar kısımıza demesin istanbul mt :p

burası kurtlar vadisi ADANA adamı ham ederler yaf:queen:

hani listede camcı tekteker adem yokya onsuz olurmu

onsuz olur mu abi :queen:

-çok afedersiniz, bir sigarayla bir su alabilir miyim lütfen...
-yalvarmasana kardeşim, delikanlı gibi iste verelim..

:queen: süper yaaa :queen:

şey Cumemi Pazar ertesi günü Perşembemi...:p

Böle organizasyon olmaz kardeşim...nerde bu devlet...:p

:queen:

:queen:

@cezerye
akşam da 23:00'dan sonra atatürk parkının içinden geç de tam olsun :queen:
adananın diğer bi yüzünü gör :queen:

adana madana ama bizim de yumuşaklarımız var :queen:

arkadaşlar bi önerim var :cherry:

kazım büfede buluşup ziyapaşada room'a gidene kadar;
pizza pizza,
efendi,
mum,
mc,
vs
gibi alternatiflerden birini seçsek daha mantıklı olmaz mı? :cat:

tamam, room uzak bi mesafede deil ama, fuzuli gidiş bence (ha, oraya kadar gitcen, ilginç bi mekan beklion, o da yok) :pr:
illa ki fuzuli gidiş isteniosa:
üniversite yolundaki friends,
beyazevlerdeki kaktüs,
menderesteki salepçi
daha mantıklı bi fuzuli gidiş olacağı kanısındayım :bounce:

Son düzenleme:
tırt motorcu:D

he yav...

tamam.. bilmiyorum adana gecelerini... neresi tekin neresi degil, onu da bilmiyorum. ben yıllardır balcalı - turgut öaal - toros mah. - gazipaşa... başka yer gormedim ki

valla uni 2. 3. sınıftan sonra anca adana da dısarı cıktım... bilmiom canım.. zati adana da çıkılacak yer de yoktu o zamanlar. çok iyi hatırlıyorum, o zamanlar aksam 10 da sokaklar bomboş olurdu. gerçi hala çok farkı yok:((((

Adanam şoyle olmasa, missss gibi memleket. yemekleri harika... cross motorumu alıp dag bayır gexecegim yerler de yakın:) spor için, harika tesisleri var.. aslında aradıgın her şey var..... ben bayılıyorum.. burda o kadar saglıklı yaşanıyor ki...

neyyssse
ben ijdm biras:D cafe mum dan geliom:D eheh

tırt motorcu:D

he yav...

tamam.. bilmiyorum adana gecelerini... neresi tekin neresi degil, onu da bilmiyorum. ben yıllardır balcalı - turgut öaal - toros mah. - gazipaşa... başka yer gormedim ki

valla uni 2. 3. sınıftan sonra anca adana da dısarı cıktım... bilmiom canım.. zati adana da çıkılacak yer de yoktu o zamanlar. çok iyi hatırlıyorum, o zamanlar aksam 10 da sokaklar bomboş olurdu. gerçi hala çok farkı yok:((((

Adanam şoyle olmasa, missss gibi memleket. yemekleri harika... cross motorumu alıp dag bayır gexecegim yerler de yakın:) spor için, harika tesisleri var.. aslında aradıgın her şey var..... ben bayılıyorum.. burda o kadar saglıklı yaşanıyor ki...

neyyssse
ben ijdm biras:D cafe mum dan geliom:D eheh

bende ordaydim senu nie gormedim:queen::queen::queen:

Merhaba arkadaşlar

İstanbul'dan misafirimiz varmış ne güzel. Akşam programı sanırım belli oldu. Saat 20:00'de Rooms kafe di mi? Son durumu Cengiz abi yazsında ona göre hareket edelim.

Not: Haftasonu için bir gezi planı yapılmıştır. Akşam buluşmada herkesle paylaşılacaktır.

Görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar

Not: Haftasonu için bir gezi planı yapılmıştır. Akşam buluşmada herkesle paylaşılacaktır.

Görüşmek üzere.

hasan abii kar a gidiliyoo yaa bu race ler gelemez demek mi oluyoo:silent::silent::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar