maximum 175k - ben de dominar isterim ama cok agır ve buyukFiyat aralıgını bilmiyorum ancak eski mt25'ler çok apaçi kullanımdan dolayı hor kullanılmış oluyor.
geçmişini biliyorsanız mt25, eğer yok bilmiyorsanız ktm.
bana kalırsa duke 250 yerine d400 ug daha iyi bir secim olur.
Cb250rda bakabilirsin 2.1lt yakiyor ortalama dukeda arkadasim agresif kullanimda 4.2 yakiyor yan yana yuruyebiliyoruz duke daha torklu selesi daha rahat cbninde sesi daha tok daha az yakiyorsuan drift l kullanıyorum ve bi kac aya motoru yükseltmek istiyorum. aklımda mt 25 var ama butceme gore anca eski modelleri alabiliyorum , duke 250 piyasası cok canlı değil ve usta,parca sıkıntısı beni korkutuyo![]()
Bilemiyorum hocam sen daha fazla deneyimlemişsin ben alışma sürecinde sakin kullanmadım. Bundan sonrası için bakacağız artık. Motor fazla yaktığı için alınmayacak kategorin iyiymiş20 bin km duke 250 kullandım ne 4.2 - ne 4 litre yakıt yaktım2. el motor alırken alınmıcak kategorisi bu ortalamayı yakan arkadaşların motoru oluyor sanırım
trip 2 mi 16 bine kadar 0 lamadım bayiden çıktığımdan beri ortalama yakıtım 3.6 dı oda yolunu bulduğumda çıktığım süratler 120 - 130 bandındaydı. onun haricinde şehir içinde 2.7 - 3.2 arası kullanıyordum.
4 litrede yaktım yakmadım değil elini gazdan hiç çekmezsen her kalkışta ara gaz vere vere gazı yoklaya yoklaya gaz verip kalkarsan sürekli kesici kullanırsan yakıyor.
Artçılı istanbul - balıkesir ve çantalı bir şekilde 3.5 yaktım 90 - 100 km hızlarla
Çantalı derkende harbi çantalı yani