Mt 25 Vs duke 250

suan drift l kullanıyorum ve bi kac aya motoru yükseltmek istiyorum. aklımda mt 25 var ama butceme gore anca eski modelleri alabiliyorum , duke 250 piyasası cok canlı değil ve usta,parca sıkıntısı beni korkutuyo

Motosikleti
D400
Fiyat aralıgını bilmiyorum ancak eski mt25'ler çok apaçi kullanımdan dolayı hor kullanılmış oluyor.

geçmişini biliyorsanız mt25, eğer yok bilmiyorsanız ktm.

bana kalırsa duke 250 yerine d400 ug daha iyi bir secim olur.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
KTM'de usta sıkıntısı yaşadığınız yerle alakalı olabilir, büyükşehirde yaşıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız. Parça sıkıntısı da diğer markalarda yaşadığınız kadar yaşarsınız, sık kullanılan yedek parçalarda bir sıkıntı yok. Piyasasının canlı olmamasının nedeni yaşadığı finansal sıkıntılar ve battı batıyor söylentileri. KTM gibi bir firmanın batacağını düşünmek saçmalıktan başka birşey değil zaten.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eski Mt 25'lerin 650'lik motordan bile fazla yaktığını unutmayalım.

Motosikleti
Motorsuz
duke 250 22 modelini arkadaşıma almıştık 7k kmden 17k kmye sıkıntısız binmişti piyasası sezon başlangıcı yavaştır ama şu an şu tarihlerde gayet hızlı güzel satarsın motor bakımlıysa :)

Fiyat aralıgını bilmiyorum ancak eski mt25'ler çok apaçi kullanımdan dolayı hor kullanılmış oluyor.

geçmişini biliyorsanız mt25, eğer yok bilmiyorsanız ktm.

bana kalırsa duke 250 yerine d400 ug daha iyi bir secim olur.
maximum 175k - ben de dominar isterim ama cok agır ve buyuk

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Eski model bir mt 25 almaktan çekinip duke 250 alırdım.
Yazmış olduğun bütçelere 23 - 24 model duke 250 rahatlıkla alırsın.
Gebzede yaşıyorum istanbula ve kocaeliye oldukça yakınım bu civarlarda ne parça sorunu ne usta sorunu yaşamadım ki yaşayan olacağını düşünmüyorum bu bölgeler için.
Duke 250 mi yeni sattım ve satılması aşağı yukarı 1 - 1.5 hafta kadar sürdü.
İkinci elinin yavaş olduğunu herkes söylüyor ve katılıyorum çok uzun süredir yayında duran ilanlar gördüm satarken.
Şu algıyı yanlış buluyorum ben motoru alırken örnek olarak 250 bine aldım şuan 370 bin oldu ikinci eline 300 bin falan yazanlar vardı herkesin motoru kendine tabiki orası ayrı ama o fiyatlarada kimse almıyor yani zaten bayiler çatır çatır 12 taksit 0 faizden 300 bin tl ye veriyor doğru fiyatlandırma ile satılmayacak motor olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar hızlı satılır orası muamma.

200myix.jpeg
suan drift l kullanıyorum ve bi kac aya motoru yükseltmek istiyorum. aklımda mt 25 var ama butceme gore anca eski modelleri alabiliyorum , duke 250 piyasası cok canlı değil ve usta,parca sıkıntısı beni korkutuyo
Cb250rda bakabilirsin 2.1lt yakiyor ortalama dukeda arkadasim agresif kullanimda 4.2 yakiyor yan yana yuruyebiliyoruz duke daha torklu selesi daha rahat cbninde sesi daha tok daha az yakiyor

Yaklaşık iki ay önce bende bu ikilemde kaldım ve ikinci el yeni kasa duke 250 tercih ettim. Kıyas bakımından duke 250 fiyatlarına mt25 in 30-40.000 km üstü, eski kasa ve öncesinde nasıl kullanıldığı malum olan bir motoru tercih etmek bana mantıklı gelmedi. Yeni kasa duke 250 alacaksan parça bakımından biraz tuzlu ve yakıtı 4lt seviyesinde geziyor. Ara hızlanmaları vs şehir içerisinde gayet tatmin ediyor titreşim seviyesini önceki modellerden bir nebze azaltmışlar ancak tabi ki tek silindir olması kaynaklı biraz var. Frenlerini çok beğeniyorum. Motorun satılması mevzusunda yamaha honda vs gibi kısa sürelerde satamazsın ama her malın bir alıcısı vardır ben motoru alırken 2 hafta içerisinde satılan bir çok duke gördüm.

Son düzenleme:
Motosikleti
ADV 350 (mefta)
20 bin km duke 250 kullandım ne 4.2 - ne 4 litre yakıt yaktım :D 2. el motor alırken alınmıcak kategorisi bu ortalamayı yakan arkadaşların motoru oluyor sanırım :D trip 2 mi 16 bine kadar 0 lamadım bayiden çıktığımdan beri ortalama yakıtım 3.6 dı oda yolunu bulduğumda çıktığım süratler 120 - 130 bandındaydı. onun haricinde şehir içinde 2.7 - 3.2 arası kullanıyordum.
4 litrede yaktım yakmadım değil elini gazdan hiç çekmezsen her kalkışta ara gaz vere vere gazı yoklaya yoklaya gaz verip kalkarsan sürekli kesici kullanırsan yakıyor.

Artçılı istanbul - balıkesir ve çantalı bir şekilde 3.5 yaktım 90 - 100 km hızlarla

Çantalı derkende harbi çantalı yani :D

20 bin km duke 250 kullandım ne 4.2 - ne 4 litre yakıt yaktım :D 2. el motor alırken alınmıcak kategorisi bu ortalamayı yakan arkadaşların motoru oluyor sanırım :D trip 2 mi 16 bine kadar 0 lamadım bayiden çıktığımdan beri ortalama yakıtım 3.6 dı oda yolunu bulduğumda çıktığım süratler 120 - 130 bandındaydı. onun haricinde şehir içinde 2.7 - 3.2 arası kullanıyordum.
4 litrede yaktım yakmadım değil elini gazdan hiç çekmezsen her kalkışta ara gaz vere vere gazı yoklaya yoklaya gaz verip kalkarsan sürekli kesici kullanırsan yakıyor.

Artçılı istanbul - balıkesir ve çantalı bir şekilde 3.5 yaktım 90 - 100 km hızlarla

Çantalı derkende harbi çantalı yani :D
Bilemiyorum hocam sen daha fazla deneyimlemişsin ben alışma sürecinde sakin kullanmadım. Bundan sonrası için bakacağız artık. Motor fazla yaktığı için alınmayacak kategorin iyiymiş 😀

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Şaka yapıyordum ya bilerek emoji koydum apaçi motoru muhabbeti dönüyor diye üstte :D ama gerçekten okadar yakamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar