Şu an arkadaşlarım hazırlıyor en kısa zamanda basın bültüneni atacağım. Düzgün bir şey olsun diye uğraşıyoruz.
SAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar sevindiri bir haber de bende malumunuz ben ağıradamım...
benim üye olduğum bir siteden büyük hacimli en az 10 motosiklet geliyor...çok büyük destek verdiler sağolsunlar...
listeye 10 kişi eklermsınız AGİRABİLER OLARAK...
SAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar sevindiri bir haber de bende malumunuz ben ağıradamım...
benim üye olduğum bir siteden büyük hacimli en az 10 motosiklet geliyor...çok büyük destek verdiler sağolsunlar...
listeye 10 kişi eklermsınız AGİRABİLER OLARAK...
reklamci2003' Alıntı:Şu an arkadaşlarım hazırlıyor en kısa zamanda basın bültüneni atacağım. Düzgün bir şey olsun diye uğraşıyoruz.
zikzak' Alıntı:evet arkadaşlar geç kalan ya da herhangi bi sorun yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilirler...ışık hızındaki motorumla gerekirse sizi beklerim gerekirse yardıma koşarım...mangal varsa coşarım![]()
ALO ZİKZAK YARDIM ve DAYANIŞMA HATTI:0505 844 73 10
evet arkadaşlar ekibimizin gelecektedeki agırabisi
aynı zamanda hızır acil görevine atanmıştır
kendisine bol zikzaklı günler diler hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
hayırlı olsun
GÖKSEL...' Alıntı:zikzak' Alıntı:evet arkadaşlar ekibimizin gelecektedeki agırabisi
aynı zamanda hızır acil görevine atanmıştır
kendisine bol zikzaklı günler diler hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
hayırlı olsun
eyyvallah abi Allah razı olsun...
bu arada rejimdeyim abi.( bu da demek oluyor ki önümüzdeki bi kaç ay belki kilo almam:mrgreen: )
reklamci2003' Alıntı:DİKKAT BU BİR EYLEM DEĞİLDİR!
Ve trafik hiç bir şekilde aksatılmayacaktır.
BBRR' Alıntı:şöle gelebilsemde sizde ağır abi görseniz ...rakip tanımam ağırlıkta
ha bide unutmadan o listedeki arkadaşların bazılar şu an marmariste![]()
daha bu gün 1 haftalık yer ayarladım ordan biliyom
Doru sölüo valla barış en ağır abidir.. haftaya gel diosunda o öle heryere gitmez yaw..GÖKSEL...' Alıntı:iyi ya işte marmarisi onlara emanet et sen gel
madem o kadar kilo var onların kaplayacagı yeri sana veririz
haftayada polonezköye geçersin
polonezköyde listede benmi yanlış gördüm pazar günü gidecegimiz yerde heryer degil zaten abicim DARÜLACEZEzuhtupasa' Alıntı:Doru sölüo valla barış en ağır abidir.. haftaya gel diosunda o öle heryere gitmez yaw..![]()
S&S
destinyofrock' Alıntı:Benide yazın artçımla gelcem ama arabada artçı benim hehehhe görüşmek dileğiyle:queen:
delipoyraz' Alıntı:efetttt.. vakit tamam ABBAS VAKİT TAMAM, AKŞAM DİYORDUN İŞTE OLDU AKŞAM.... pazar günü hepinizle tanışmak görüşmek ve hayır duaları almak ümidiyle gidiyorum. kendinize cici davranın... hepinize :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
BBRR' Alıntı:şöle gelebilsemde sizde ağır abi görseniz ...rakip tanımam ağırlıkta
ha bide unutmadan o listedeki arkadaşların bazılar şu an marmariste![]()
daha bu gün 1 haftalık yer ayarladım ordan biliyom
reklamci2003' Alıntı:Basın Duyurusu hazırlanmıştır bilginize. Okuyacak arkadaş daha evvel kendi kendine sesli bir şekilde okursa sevinirim.