MT 2009:En iyi Supersport spor hangisi?

mt 2009en iyi 600cc spor hangisi

• Kullanılan toplam oy
    333
tabiki ducati :cat:
ayrıca haksızlık oldugunu da düşünmüyorum cogu 4 silindir ducati çift silindir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin kullandığı motor kendine güzeldir derler ama benim RR ım ciddengüzel çok beğeniorummmmmm=)))

Bu motosikletlerin hepsi birbirinden guzel ve kaliteli motosikletler.
Hangisi en iyisi, en guzeli? sorusunun tek cevabi vardir.
Sizin en begendiginiz, en iyisidir.:)

Konu yarismak olunca isler biraz degisiyor.
çunku isin içine makinanin pist için hazirlanmasi giriyor.
Bu yonden bakacak olursak, bu motosikletlere yapilabilecek olan modifikasyonlarin en profesyonel arenasi olan Supersport yarislarina bir goz atmak gerekiyor.
Orada profesyoneller bu makinalara yapilabilecek olanlarin hemen hepsini son derece bilimsel bir sekilde uyguluyorlar ve limitlerinde kullaniyorlar.
Yani oradaki sonuçlara bakarak bir siralama yapmak mumkun.:)

Peki bizim butçemiz buna elverisli mi?
Muhtemelen zar-zor bir motosiklet edinmeyi basarmis yurdum insani bu soruya hayir diyecek tabii.
O zaman hangi model benim butçemle yarisa hazir hale getirilebilir?
sorusuna kafa yormak gerekiyor.

Yani ince isler bunlar.
Gezmek için alacaksaniz,kimin ne dedigine kulak asmayin.

Ornegin ben ikinci bir motosikleti dusunsem, pistlerde nal toplamasina ragmen Daytona alirdim.
Acik ikinirsam da 848
Ikisi de bu segmentte iddiali motosikletler degiller ama çok guzeller.
Digerleri çirkin mi?
Tabii ki hayir.
Gonul her guzelle yatmak istiyor ama yatak kuçuk.:p

coq ne kıvırıyon açık açık desene yahu. Senin yazıların eskiden daha keskindi beaa.:p

Neoo yoksa sonucu söylediginde karşı karaftan gelecek tepkilerden mi korkuyon:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq ne kıvırıyon açık açık desene yahu. Senin yazıların eskiden daha keskindi beaa.:p

Neoo yoksa sonucu söylediginde karşı karaftan gelecek tepkilerden mi korkuyon:mrgreen:

Ben hangisi oldugunu çok net bir biçimde ifade ettim.
Anlamadiysan benim suçum ne?:p

2. paragrafi bir daha oku bak.
Orada markanin yazili oldugu adresi vermisim.:)

Hatta yazili degil resmen çakili.
:bounce:

daytona da görsel olarak bi farklılık yada insanı cezbeden birşeyler göremiyorum çok sıradan duruyor buna rağmen beğenilmeisnin arkasındaki sebepleri çok merak ettim acaba nedir ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
daytona da görsel olarak bi farklılık yada insanı cezbeden birşeyler göremiyorum çok sıradan duruyor buna rağmen beğenilmeisnin arkasındaki sebepleri çok merak ettim acaba nedir ?

Canli canli gormek lazim.:)
Detaylara bakinca resimdeki gibi durmuyor meret.:wiinkk:

tek başına iktidar honda cbr600 rr

bunu untmayın ki herşey dış görünüş değildir perfonmans ve fiyat bakımından en iyi japon honda takımının super sportu cbr 600rr 'dır.

Son düzenleme:
Ben hangisi oldugunu çok net bir biçimde ifade ettim.
Anlamadiysan benim suçum ne?:p

2. paragrafi bir daha oku bak.
Orada markanin yazili oldugu adresi vermisim.:)

Hatta yazili degil resmen çakili.
:bounce:

Evet yazılarını harfi harfine okuduım ama bünye alışmış tabi eskiden oldugu gibi senin "şu model" deyip sonra tartışmaların kopmasına. Bu nedenle şuanki yazı pek tatmin etmedi:p

600 cc de performans olarak en iyisi zx6r dır ama geçen seneki modeli daha iyiydi

Motosikleti
Dl650vstorm
bu tip motorlardan pek anlamam ama honda 600rr 'ı okadar çok duydum ki sağdan soldan...o yüzden honda cbr600 rr ı işaretledim.

Performansı en iyi kawasaki dir bunu herkes bilir :D görünüşüde en iyi kawasaki dir bunuda herkes bilir yedek aprça fiyatları da en iyi kawa sayılır bunuda herkes bilir :D: daha başka bişi bilmeye gerek yok zaten :D:D

motorcycle-usa sitesinin yapmış olduğu testi inceledim. Kawasaki baştan aşağı elden geçmiş. Söz konusu site son iki senedir testlerde kawasaki yi yerden yere vurup son sıralara koyardı. Bu sene testlerde motoru kullanan bütün pilotlar motor hakkında çok iyi konuşup çok yüksek puanlar verdiler. Performans bakımından akıllandı kawasaki mühendisleri. Bir de 636 gibi çok güzel bir dizayn çıkarabilseler çok iyi olacak.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorcycle-usa sitesinin yapmış olduğu testi inceledim. Kawasaki baştan aşağı elden geçmiş. Söz konusu site son iki senedir testlerde kawasaki yi yerden yere vurup son sıralara koyardı. Bu sene testlerde motoru kullanan bütün pilotlar motor hakkında çok iyi konuşup çok yüksek puanlar verdiler. Performans bakımından akıllandı kawasaki mühendisleri. Bir de 636 gibi çok güzel bir dizayn çıkarabilseler çok iyi olacak.

Track kısmının stability hanesinden aldığı 10 puanı büyütüp kalınlaştırmayı unutmuşlar.:p

HONDA CBR 600 RR MOVIS :bounce:TAR

cbr 600 rr tek geçerim :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar