MT 2006 - En iyi motosiklet dergisi

MT 2006 - En iyi motosiklet dergisi

• Motorbike

Oy: 165 37.4%
  • Motonews

Oy: 10 2.3%
  • Motoron

Oy: 165 37.4%
  • Motosiklet Dünyası

Oy: 65 14.7%
  • Motorize

Oy: 36 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    441
ben de motoron alıyorum. kaliteli fotoğraflar ve testler ve karşılaştırmalar :)

hatta karakter olarak "autocar" (araba dergisi) ne benzetiyorum.

motorbike ı 6 senedir, motor-on u ilk sayısından beri takip ediorum. motosiklet dünyasını 3 sene takip ettim, motorize yi ilk senesinde takip ediodum ama bırakmıştım 6 - 7 aydır yeniden başladım. Bu zaman içinde en iyi bana göre yurtdışındaki çok kapsamlı karşılaştırmalı testlerinin çevirisi, yabancı dergi ortaklığı (bike) ve güncel içeriğiyle MOTOR-ON. Motorbike çok boş artık, sadece tanıtım ve reklam dolu, motorize ise motor-on dan sonra 2. (kalite, scooter eki, içerik) ..

benim yorum yazmama gerek bırakmamışsın.. Teşekkürler :))

Her ne kadar Motosiklet kullanmak nasip olmasada sürekli olarak Motor-On, 2Teker ve Motoaktüel diyorum. Üçünden de çok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam edeceğim.

ikiteker testleri ve yorumları oldukça güzel ve kaliteli içeriği oldukça iyi bu sene her sayısını aldım giderek de güzelleşiyor dergi ayrıca motor-on da alıyorum güzel testler oluyor yurt dışından

Motoron Ingiliz TWO dergisiyle anlasmali sanirim.Icerikleri neredeyse ayni. Ikıteker'de testleriyle goz kamastiriyor bence.

motoron da daha çok Karşılaştırmlar olduğu için ben Motoron diyorum...:cat:

ne varsa motorizede var.diğer dergiler gibi ordan burdan buldukları teknik bilgilerin aynısını koymuyorlar dergiye hiç değilse.

Bence 2teker ama ankette yok.tartışılmaz 2teker diğerleri alıntı yaparken o gerçek inceleme yapıyo.Ama ikinci olarak motoron:wiinkk:

2teker oldukça güzel bir dergi son zamanlarda favorim nerdeyse.Ama motoron un yeri ayrıdır nede olsa adamım Murat Özbilgi yazar.Felsefik yaklaşımları ve zengin anlatımı ile motosiklet anlayışımı ve hissimi birebir yansıtabilmiştir.Kitapta çıkaracakmış yakında merakla bekliyorum.Aynı zamanda motosiklete bin oğlum yazısıda kendi kalemindendir sağda solda altında başka isimlerle görmeniz mümkündür.

2Teker :cat:
%100 yerli, testler de fotoğraflarda kendi imalatları, Pertcan ve Acemi Teker çok iyi düşünülmüş bölümler. Test motoru vermeyen marka/modelleri bile test ediyorlar!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
moto aktuel niye yok kaptan ben onu okuyorum ama o bu listeye girmeyi hakketmedimi yani :mrgreen:

abi 2006 tada motoaktuel mi vardı yahu vardıda varlığıyla yokluğu birmiydi

komtanımız iyi yaptı süper yaptı patlattı dergiyi kağıda nezman geçilir merak ediyorum.!!!

takip etmek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar