MT-125 neler yapılabilir ?

Seleye naylon poşet geçir.Motosikletin görünecek bir bölgesine Marvel karakteri bağla (örn:Tazmanya canavarı)
Salak saçma bir plaka satın al. (örn:isyanqaaaar çocuk99)

Hayırlı olsun makine çok şekil. Rizoma elcikler çok güzel olabilir aslında.

üstüne bindiğim motor 11 bin TL arkadaşım , ben 18 yaşındayım bir tek montum eksik dizliğim var Motorsiklet montu dediğin şey 800 liradan baslıyo herşeyin bi zamanı var dimi boş konusucaksan boş bi konuya gidebilirsin ?
Benim üstüne bindiğim motorda 12.900 ama 2.5 bin TL'lik ekipman aldım toplamda burdaki çoğu insanda benim gibi motor almadan önce ekipman almıştır.Daha bunu kavrayamayip artislik peşinde koşarsan yolun yarısında kendini yerde bulursun abim.Hadi eyvallah umarım dediklerimi algiyabilmişsindir tekerin düz bassın.

Hemen klavyenin üstünden kalk

Klavyenin üstünemi oturmuş, sakıncalı bi durum
.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:31 ----------

üstüne bindiğim motor 11 bin TL arkadaşım , ben 18 yaşındayım bir tek montum eksik dizliğim var Motorsiklet montu dediğin şey 800 liradan baslıyo herşeyin bi zamanı var dimi boş konusucaksan boş bi konuya gidebilirsin ?

11 binlik motora binmek yerine 10 binlik motora bin kalanına ekipman al çocuk o zaman. 300 lirayada mont var, şekil yapmak Canından önemli değil.

adam size motor için soru sormuş siz ekipmanı sorguluyorsunuz boşverin montsuz düşüp asfalt yanığı olunca zaten üstünden çıkarmaz montu sonra da ağlıyorsunuz yok mt öyle oldu mt böyle oldu bokunu çıkartmayın bence goygoyun da

önerileri biraz daha düzeyli yapsak.. yeni başlamıştır soruyor sadece.. yanlış düşüncesi olsa bile öğretelim ve doğrusunu tavsiye edelim.. gerçekten merak ediyorum burada ahkam kesenlerin hepsi yazdıklarını tam uyguluyor mu diye :)

bu mınık mt zaten cok tatlı bır makına ama bı spor manet,manet koruma,tank pad,abzurt olmayan jant stıckerı ama gobekten :)karbon kaplama ufak tefek bolgeler hadı hayırlı olsun. bu kadar bence yeter de artar bıle .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar