Ama mt10 de en çok böceğe benzeyeni...Bense bu motorun garipsi böceğe benzeyen tasarımını bitürlü beğenemedim. Doğrusu mt serinin mt10 hariç hiçbiri yakışıklı gelmiyor
O dunlopları çıkar ki motorun gücü asfaltla buluşsun..
Motora 1000 km bindim ve...
https://s7.postimg.cc/7vp6ichcr/screenshot_64.jpg
Dedim ki; 1000km boyunca benzin israfı yapmışım ben..
Ama tek mesele kafa dizaynı değil işte. Bilakis Kawasaki daha yeni Yamaha'ya yetişmeye çalışıyor, çünkü Yamaha çok daha iyi satıyor. Çünkü tasarım bir yana, nakedlar iyi dizayn edilmiş, hafif ve zevkli. Kawasaki bol plastik kullanarak agresif ve çekici görünümlü naked'lar yapıyordu ama eski Z800 ve Z1000 çok ağırdılar. Daha yeni düzeltiyorlar Z900 gibi modellerle... Kawasaki, naked deyince akla gelen bir marka değil.Nakedda kafa tasarımı denince kawa rakipsiz geliyor . Yamaha da son kasalarda el atmaya çalıştı , eskisine nazaran iyi ama bi kawasaki değil.
ben 600 rr almadim bu yuzden hakim olamam
Ben de Valkyrie Rune alacagim da iste garajda yer yok.
Yalnız bulu alıp direk eyaletler arası yollara vuracaksın kendini :salut:
Yalnız bulu alıp direk eyaletler arası yollara vuracaksın kendini :salut:
Çok zor. Yarım saat içinde kollar ve boyun kaskatı... Cruiser'lara kocaman cam takmadan 100km/s hız üzeri uzun yol mümkün değil.
Buna cam takınca da estetik katloluyor. Motosiklet değil sanat eseri çünkü. Bir nevi hareketli heykel. Şehir içi dolaşma, ufak tefek tur anca... Çok da ağır namussuz, Goldwing'le arası 10 kilo var yok.
Ahanda buldum: sıkıysa alma $11200
https://www.cycletrader.com/listing/2004-Honda-VALKYRIE-RUNE-5002323461
Honda gibi bir şirketin Rune gibi bi motoru seri üretim yapmış olmaları çok garip.
O motorun gücünü yere aktarabilmesi için pilot road serisi yeterli değildir. Bir de supercorsa ile deneyin
Z1000 gorunus olarak gercek hayatta da daha agresif bence. Daha iri. Kafa ve far kismi daha estetik ve agresif calisilmis.
Degil MT9, MT10 bile biraz bocek gibi duruyor. Z1000 pusuya yatmis kaplan gibi. Bence tabi... Yiğidi öldür, hakkını yeme.
Ama tek mesele kafa dizaynı değil işte. Bilakis Kawasaki daha yeni Yamaha'ya yetişmeye çalışıyor, çünkü Yamaha çok daha iyi satıyor. Çünkü tasarım bir yana, nakedlar iyi dizayn edilmiş, hafif ve zevkli. Kawasaki bol plastik kullanarak agresif ve çekici görünümlü naked'lar yapıyordu ama eski Z800 ve Z1000 çok ağırdılar. Daha yeni düzeltiyorlar Z900 gibi modellerle... Kawasaki, naked deyince akla gelen bir marka değil.
Naked deyince KTM'i de unutmamak lazım. Son zamanlarda popüler olan ve her markanın atladığı retro havası bir yana, orijinal dizaynlı ve adamakıllı modern naked üreten üç beş markadan biri.
MT10 SP, Avrupa super naked'lara (Tuono, Monster, Superduke) tek Japon rakip. Burada hemen hemen hiç bir yerde yok. Gelen gidiyor.