Marka model neSakin kullanımda benim çin malı 150lik bile 4 litre yakıyo![]()
Marka model neSakin kullanımda benim çin malı 150lik bile 4 litre yakıyo![]()
merhabalar hayırlı bayramlar
mt 7 kullanıcısıyım rica etsem mt7 kullanıcıları ortalama yakıtlarını yazabilirlermi.
ben 7.5 8 oratama kullanıyorum.
benim tracer 9 yakmıyo ya o kadar, pek normal gibi gelmedi yakıtın.
Nerdesin hocam libadyede tel ver
cbr 125'e herkes 2.5-3 yakar diye yazmış ama ben 3.70'in altına indiremedim sakin kullandığım söylenemez.Yakıt motosikletten motosiklete değil kişinin sürüş profiline göre değişir.
sakin kullanıp bi depoyu öyle bakacapım sabredip. bu arada resimdeki kask shark exproler r mı.nasıl memnunmusun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
özelden mesaj attım hocam tel vs.görüşmek üzere
mt 07 gibi yüksek tork canavarı motor ile 1.3 albea kıyaslarsan doğrulüks araç ile kıyasla
![]()
evet explore-r carbon. acayip rahat kasktır. tek sıkıntım iridium vizör bulamıyorum türkiyede. gözlükle yüksek hızlarda aralardan çok rüzgar alıyor. dolayısıyla gürültü oluyor.
bu arada beyler motor daha 4 bin km de belki bi 5 bin km sonra ortalama 1 2 litre düşer diye umut ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
1 aydır alıp almama arsında kaldım tam ihtiyacıma göre bir kask.sizce 1350 lirayı hakediyormu kask yoksa 300 500 daha ver shoei mi al dersin.asla racing kullanmam (naked enduro touring) tek kaskla 3 motor![]()
C3 kaç model hocam