MT-07 Yakıt

merhabalar hayırlı bayramlar

mt 7 kullanıcısıyım rica etsem mt7 kullanıcıları ortalama yakıtlarını yazabilirlermi.

ben 7.5 8 oratama kullanıyorum.

Çok agresif kullanımda 7 yi gördümde.Ortalama olarak hiç 8lt yi görmedim.190-200kmde yedeğe düştü
En düşükde 4 litreyi gördüm 100-120sabit uzun yol.250 km de yedeğe düştü.
Yedekte de 40 km yi gördüm.İçinde 1.5 litre daha benzin vardı.

Çok agresif kullanımda 7 yi gördümde.Ortalama olarak hiç 8lt yi görmedim.190-200kmde yedeğe düştü

hocam hangi bölgede kullanıyorsun motoru istanbul vs yada yokuş durumu nasıl .ben bırak 8i şuan 8.3 gösteriyor.ben genelde kısa mesafa kullanıyorum.işim yakın hem trafik hem yokuş ve agresif kullanıyorum. biraz gaz çekiyorum ama buna rağmen de olsa 8 i bulmaz diye düşünüyorum.tüm sıvılar normal ama kafam karıştı. 10 litre alıyorum her seferinde 140 km de bitiyor.şehir içi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

hocam hangi bölgede kullanıyorsun motoru istanbul vs yada yokuş durumu nasıl .ben bırak 8i şuan 8.3 gösteriyor.ben genelde kısa mesafa kullanıyorum.işim yakın hem trafik hem yokuş ve agresif kullanıyorum. biraz gaz çekiyorum ama buna rağmen de olsa 8 i bulmaz diye düşünüyorum.tüm sıvılar normal ama kafam karıştı. 10 litre alıyorum her seferinde 140 km de bitiyor.şehir içi.

Brülör gibi maaşallah :)
Sanırım benim motorum 10 litreyle 600 kilometreye yakın yol yapar
Tabii renkler ve zevkler!

Sakin kullanımda 3 lt ye kadar düşer, agresif kullanımda da 5 civari dediler. Beni kazikladilar o zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Konya'da ama şehiriçinde sıkışık trafikte de kullandım.Ben genelde şehiriçi 5.5-6 yakıyorum.Çok aragaz mı veriyosun napıyosun :)Ortalama diyorsun birde.O kadar yakmaması lazım

Konya'da ama şehiriçinde sıkışık trafikte de kullandım.Ben genelde şehiriçi 5.5-6 yakıyorum.Çok aragaz mı veriyosun napıyosun :)Ortalama diyorsun birde.O kadar yakmaması lazım

yaptığım şey şu 1 de teker sarıyor 2 de gazı çekip yan yan 3 normal zaten yol bitiyor... yolda gördüğüm mt7 çevirip bakıcam DD

Zaten genel ortalama böyledir 2 silindir motor ne yaksın istiyorsunuz ki ne kadar ekmek o kadar köfte

motosiklet yakıt ortalamasını birisi size söylediği zaman , %25 kırpılmış olarak düşünün.
mesela 3 lt diyen kişi için yakıt tüketimi gerçekte 4 lt dir.
7,5 lt diyen kişi için yakıt tüketimi gerçekte 10 lt dir...

Yakıt ortalamasını yakın zamanda sıfırlamış olabilir misin ? Agresif kullanımda bile o kadar yakacağını tahmin etmiyorum.

Motorların arabadan çok benzin tüketmesi ilginç.

Arabada da 7000 devir cevirtirseniz o da çok aşırı yakar.. Mesela motosikleti de 1.5-4bin devir arasinda da kullanirsaniz mt-07 nin dahi 3.5 litre yakabilecegini dusunuyorum ... Uzun yolda cok zorlamadan sabit 80km/s hız 4 bin 5 bin devirle 3.5 litre yakalanabilir.

Bulgurlu hocam çay içmeye beklerim
libadiye de çalışıyorum göürüşürz. d

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

Yakıt ortalamasını yakın zamanda sıfırlamış olabilir misin ? Agresif kullanımda bile o kadar yakacağını tahmin etmiyorum.

sıfırladım hocam fakat 250 300 km oldu yani .az sakin kullanınca hemen 7.8 7.9 oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar