Selamlar, 2008 yıllarında üretilen, 660 cc lik Mt 03'ten bahsediyorum.
1 yıl xt 660r kullandım. İnanılmaz keyif aldığım bir makina idi kesinlikle x versiyonu nu almak ve kullanmak isterim. Ayrıca mt 03" de test etme şansım oldu.
İki motoru enine boyuna kafamda kıyaslayam açık ara xt gelir.
Şehir içi ister kaldırdım ister çukur hiç fark etmez gazı koyduğun anda teker de her şeyi yapabilirsin. Zıplamak dan ayrı bi keyif alırsın. Mt holigan usulü naked güzel ama o klasman da şöyle düşünmek lazım. Mt07 kadar gaz tepkisi güzel bir motor olacağını sanmıyorum. Gsr 600 kadar da devirli hızlı motor olmayacaktır.
Uzun yolda rahat gitmek dersen xt 660r ile baya uzun yol yaptım gayet rahat x de rahat olacaktır.
Benim favori rengim turuncu. Nasip kısmet olursa bir de turuncu denk gelirse tadından yenmez. Ben mt 03 yerine gsr 600 alırdım. En azından 4silindşr. Ama xt bi şeye değişmem![]()
Evet Xt müthiş kesinlikle. Ona daha yakınım. Ama taktir edersin ki bu saydığın özellikleri dolayısıyla piyasadaki Xt'lerin büyük çoğunluğu hırpalanmış motorlar![]()
aslında bir noktada haklı olsan da ikinci el alacağın her motosiklette bu mümkün. Kaldırımdan inmenin çıkmanın büyük bir zararı yok. anası ağlasa 2 tekerlek rulmanı alırsın olur biter. teker desen zincir-dişli, kaplin lastikği uzun vadede debriyaj olabilir. Bunlar her alacağın motosiklette belli bir ömrü olan parçalar.
Amortisör keçesi ve yağı da muhtemelen alacağın her motosiklette değiştirmen gereken parçalar arasında. Alırken baktın ki zincir dişli iyi durumda, debriyajda kaçırma yok, kalkışta 'tak ' şeklinde ses yaparak kalkmıyor problem yok. Motordan ses gelmiyorsa kolay kolay o sesi getiremezsin 100-150 bini devirmemişse.
Zincir dişlinin iyi durumda olduğunu varsayarsak debriyajın bitse yarın öbür gün -her motosiklette olabilir- totalde 300 tl masraf edip yepyeni debriyajına merhabe dersin![]()