Msn de kız-erkek dialogları

Süper Moderatör (BBRR)
User:
Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya
Forum yoneticisi:
ee ?
User:
Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyecektim .

bu çok oluyor özellikle şu son günlerde ......:)

Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

Sen artık o otobüsü sahiplenmişsindir. oturduğun yer için para verdinya o soradan gelenlerin yanında kral sensin :p

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? ))))))))

Bu biraz balıkçılıktan gelen kerterez gibidir . çünki sen heryeri türkiyeden kerterez alarak bilirsin ... onun için önce türkiyeyi bulacanki diğerleri nerde anlıyasın.....:p

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?

bu basit çünki öne arkaya sallansalar çok cinayet işlenir görüntüyü gözünde bir canlandır en yakın arkadaşınla kız arkadaşının kucaklaşıp öne arkaya sallandığını düşün ....:p

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

bu tür insanlar zaten televizyonu seyrederkende 70 milyon kişi onla aynı yayını izliyo kanatindedir...

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

bu benim bildiğim kadarı ile sadece bizim dilimizde böyle acaba türk insanının dinlere olan saygısındanmı malum cuma ve pazar günleri çeşitli dinlerde kutsal

alıntı değildir....:p

Motosikleti
Su Motoru
Sigara ve msn diyalogları kopardı :cherry:. Eline sağlık iyi geldi ...

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakında devamı gelir kafanı yorma.Sizlerle bişileri paylaşmayı seviyorum.:rendeer:

bitirebilen var mı acaba okumayı? ben kahvaltıda başladım, arada öğle yemeği verdim. demin akşam molası verdim. inşallah yatsıya yetişir. :queen:
paylaşım için teşekkürler :rendeer:

muuaaahahhahhaaaa. gülmekten geberdim yaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :queen: ::dalga::::dalga::::dalga::::dalga::

Süper Olmuş Emegine Saglik

en çok koptuğum yer
ananla baban akrabamı bölümü
kafadan koparmış ya
387zz.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar