Mrsago(Hikmet)ufak bi kaza yaptı durumu iyi

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun:rendeer:
allah beterinden saklasın kendisinde fazla bişi olmaması sevindirici

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hikmet kardeşim çok geçmiş olsun. İki teker üstünde sağ eline biraz daha hakim ol bundan sonra lütfen. :pale: Acil şifalar.

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum önemli bişeyim yok diz ve dirseklerimde sıyrık bide sağ ayak bileğim burkulmuş üstüne zor basıyorum ama bunada çok şükür pek ufak sayılıcak bi kaza değildi 50 km hızla giden bi araç arkadan dümdüz vurdu 6 7 metre sürüklendim yerde motorda sadece egzos tüpü borusu kelepçeleri arka stop ve sinyaller kırıldı araba benden daha beter

Hikmet kardeşim çok geçmiş olsun. İki teker üstünde sağ eline biraz daha hakim ol bundan sonra lütfen. :pale: Acil şifalar.

bu kazam hızla alakalı değildi tamamen farklı bi kaza oldu ama yinede bundan sonra daha uysal ve sakin kullanma kararı aldım :rendeer:

Son düzenleme:
hikmet geçmiş olsun yhaa topiği qördüqüm anda qöslerim fırladı yerinden neyseki sıyrıklarla atlatmışsın en kısa zamanda iyileşirsin umarım acil şifalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seni kesicilikten men ediorum :) sen Özel Servis olarak Takıl Askere gidene kadar Korkutma bizLeri bea :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :(

Ucuz atlatılmış dolayısıyla sevinebileceğimiz bir yönü var bu kazanın ama yinede daha fazla dikkat.....
Geçmiş olsun ve allah beterinden korusun:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun hikmet allahtan bişeyin yokmuş dikkat et artık.

çok geçmiş olsun en büyük kazan böyle olsun

bu arada etiketlere de bittim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar