MRB BEN EMRE TANIŞMA VE YEMEK ORGANİZE ETMEK İSTİYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRB ARKADAŞLAR Bİ YEMEK ORGANİZASYON ETMEK İSTİYORUM ADMİN'NİNDE İZNİYLE

LİTTLE CEASARS PİZZA / KÜÇÜKÇEKMECE / CENNET ŞUBESİNDE

1 KÜÇÜK PİZZA KARIŞIK

1 KUTU KOLA-GAZOZ-FANTA İSTEĞE KALMIŞ

1 PORSİYON ELMA DİLİM PATATES

KİŞİ BAŞI 13 TL

GİTTİM GÖRÜŞTÜM EN SON BU FİYATI VERDİLER BANA DEDİM 40 KİŞİ OLURUZ DİYE

ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 21:00 'DA OLACAKTIR GELECEK OLANLAR BANA ULAŞSIN

0541 304 19 19----EMRE BENİ ARAYIN KESİN GELECEK OLANLAR REZERVASYON YAPTIRSINLAR

HEM Bİ TANIŞMA OLUR NE BİLİM Bİ ORTAM OLUR

İYİ GÜNLER....

ya gittim restoranla görüştüm fiyat aldım bi ortam olsun millet birbirini tanısın dedim ama nafile boşunamı uğraştım

Moderatör (forrap)
Birincisi forum kurallarında da belirtildiği üzere tamamı BÜYÜK harflerle yazım yasaktır.

İkincisi foruma yeni katılmışsınız,bu forumda zaten buluşmalar gerektiği zaman düzenleniyor,siz de buluşma düzenlemeden önce kendinizi bir buluşmaya gidip tanıtırsanız amacınızın ne olduğu daha net anlaşılır bu şekilde pizzacının tanıdığı olmadığınız,kar amacı güdüp gütmediğiniz bile belli değil.İlk başlıklarınızı bu şekilde açarsanız tabi ki rağbet görmez,tanıyan yok eden yok nasıl biri olduğunuzu bilen yok tabi ki yüzlerce insan mesaj yazmayacak böyle bir başlığa.

Üçüncüsü başlıkları ilgili yerlere açmanız gerekiyor,bu başlık da etkinlik bölümüne açılmalıydı (ki etkinlikler bölümü onaya tabidir onaylanmadan yayına girmez) yani bölüm seçiminiz de yanlış.

Dördüncüsü on dakika da bir aynı başlığı açmanıza gerek yoktur,zira buradaki insanlar bir kere de anlayabilme kapasitesine sahiptir.

Bu seferlik daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum,bir daha ki sefere forum kuralları gereği cezai işlem uygulanacaktır.

Konu kilitlenmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar