1. viteste 128 km/h yapıyo:eyvah gibi
ne alaka abi 125 lik bıktırıyo insanı
kaç bin km yaptin peki o seni biktiran 125 lik motorla
kaç bin km yaptin peki o seni biktiran 125 lik motorla
iki dakkada tunnelden girip baktın demi videodan vay vayy Kanın hızlı akıyor bunlar normal...
Ulan şimdi rs5 li bi rr olsa ne gider bee puhhh hemfikiriz :wiinkk: ama erken daha![]()
hepsi sanami ait km nin birde ( bu kadar kmyi ehliyetsizmi yaptin laf aramizda)![]()
250cc'ler yavaş değil. Hyo gt 250 r comet 174 yapıyor :cat:
hayabusa alacaksın o zaman :cat:
Arkadaslar bu delikanlıyaa öğüt verirken bir daha düşünmenizi tavsiye edicem sizlere, 600rr iimiş 1000lik öldürürmüş, yok sen 250 ile dewam et, yaa kimsede demiyorki senin bırak caddelerde, ara sokaklarda bile motorsiklet kullanman uygun değil, tamam kendine güvenioyor olabilirsin, hız ve motor tutkunda olabilir, ama bunlar ehliyetsiz motor kullanmanı mantıklı göstermez. sebeğ olacağın bi kazada Allah korusun birinin ölümüne sebep olursan. bunun hesabını ne sen verebilirsin ne de seni önüne oturtup kaskla yasını gizlemeye çalısan baban. (ki açtığın konuda konustukların arasında tek mantıklı olan kask takman oda gerçek amacı ile değil bu işte görevli memurları kandırmak için)
Motor sevdanı içinde saklı tut, bu siteyi çokça takip et ehliyeti al ondan sonra yap bilmem kaçbin km
"bana uzak sen modeli ney"
Den birşey anlamadım ne kasttetiğini açıklarsan sevinirim![]()
ayda bi çıkıo senin gibi arkadaşlar 13 yaşındayım zx10r kullanıyorum 10 yaşındayım cbr alacam yeni doğdum cart alacam curt alacam die.we daha 18 den küçük kimsede bu tür makina görmedim(uzun süredir bu camianın içindeyim)alırsan hayırlı olsun