Ben 15 yaşındayım honda titan 125 lik motorum var balıkesir ticaret odası lisesinde okuyorum 2-3 ay içinde honda cbr 600rr almayı düşünüyoruz uzun zamandır misafir olarak geziyordum herkeze ii forumlar SAYGILARLA
aramıza hoşgeldin :rendeer:
600 lük bir ss motor için erken değilmi,Sen o motoru sokak aralarında ehliyetsiz kullanmayımı düşünüyorsun.:silent:
evet ehliyetsiz sürüyorum motoru sürerken kaskı takarsan sorun olmuyor
evet ehliyetsiz sürüyorum motoru sürerken kaskı takarsan sorun olmuyor
Sorun olmaz deme öncelikle motor eğitimin olması lazım ki motorun dilinden anlayabilesin , ehliyet alman için 17 yaşını doldurman gerektiginide biliyorsundur 600 cc senin elindeki 125 cc gibi olmadıgınıda biliyorsundur ara sokaklar için sence fazla büyük değilmi 600 cc :silent:
1000 likte ölüyorsunda 600'lükte felç mi kalmak istiyorsun ? Yaşın ufak daha. 250 cc'yi geçmemelisin
600 lük zaten 125 ten sonraki motor ondan ölmezsin ama 1000likten uzak dur allah muhafaza:queen::queen::queen:
zaten 1000 cc liğin ne olduğunu biliyorum bu yüzden zaten 1000 liği asla şuan süremem sürsende rahmetli olurum çünkü hızı çok sevdiğimden basarım derken allah korusun kıkkk
600 lükte bişey olmaz dimi oyuncak oluyo 600 lükler:queen:genç adam beni cok güldürdün be:mrgreen:
hahahaha Sedat sorsana bi kardeşimize 1 fitezde kaç yapıyomuş 600rr![]()
ya yok abiler 600 lük te yavaş değil hızlı biliyoruz ne olduğunuda benim için normal gibi geliyo1 viteste tam bilmiyorum ama son hız olarak 299 yaptığını biliyorum
![]()