Motovlog yapmayı düşünüyorum önerilerinize ihtiyacım var

Eskişehiri bize öğret dostum

ana temam bu olucak sanirim :)
Ben seviyorum bu motovlog yapan arkadaşları. Hemen her akşam bir kaç video izlerim. Tek Tabanca favorim bu sıralar. Eğlendiriyor birde resmen geziyorsunuz iki arkadaş gibi. Amerika hakkında baya bilgimiz olsu sayesinde. Mesela benzin orada 85 cent ile 1 dolar civarlarında. Birde o anki sürüş heyecanını ve zevkini duygularıyla anında paylaşması farklı ve hoş bir deneyim oluyor.

Hiç racing motora binmedim. Ama bu vlogla baya bir bilgi sahibi oldum binmek nasıl bir his konusunda. Sadece tek tabanca değil çok aşırı sıkıcı olmadıkça hergün birilerine konuk olup gezilerini ve heyecanlarını paylaşıyorum. +1

tek tabanca hepimizin favorisidir oyle olacagimi sanmiyorum :) iyi dilekleriniz icin tesekkurler aklimda guzel fikirler var bakalim insallah gerceklestirirm .:)
Hayirli uğurlu olsun takipteyim

çok çılgın süren birisi değilsiniz galiba

tesekkurler aslinda bazen yapmiyor degilim ama olculerimi biliyorum aldigim riskin farkinda olarak aliyorum ama gaza gelip 4 ten 3 e cekip gaza asildigimda oluyor :)
Bende de kamera var fakat ben hiç uğraşamıyorum iş güçten, bir rc'ciden motovlog olursa takip ederim, hoşuma da gider :)
Ayrıca mexico sattı sanırım duke'u? Bizımla değılsın meksi :)

satti ama ktm zehrini aldi sonucta ktmci :D :))
1 Mayısta Eskişehirdeydim.

Hatta seni gördüm sanki. Kaskın beyaz Shoe idi dimi ? Geziyormuydun yoksa ben mi benzettim :mrgreen:

Düzeltme : Videoyu sonradan izledim kaskın Beyaz Shoei Gt-air mış . Ozaman o kişi sendin sanırım montta aynıydı ve pantalonu vardı :mrgreen:
keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok :))

ana temam bu olucak sanirim :)

tek tabanca hepimizin favorisidir oyle olacagimi sanmiyorum :) iyi dilekleriniz icin tesekkurler aklimda guzel fikirler var bakalim insallah gerceklestirirm .:)

tesekkurler aslinda bazen yapmiyor degilim ama olculerimi biliyorum aldigim riskin farkinda olarak aliyorum ama gaza gelip 4 ten 3 e cekip gaza asildigimda oluyor :)

satti ama ktm zehrini aldi sonucta ktmci :D :))

keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok :))

Havalar güzelleşiyor bol bol gelicem İnşallah içeriz beraber birgün çay :)

DKN

nasıl ki selfie dediğin zaman bilmeyen yok, vlog da öyle oldu. herkes vlog olursa izleyici kimler olucak :)

bende tam bi turuncu aşığıyım ortak yönümüz çıktı hemen :D bende videolar çekiyorum göz atabilirsin
https://www.youtube.com/havayifisek

bildiğim kadarıyla eskişehirde alpha motovlog var onla tanış ortak video falan yaparsınız
bide tavsiyem (zaten yapmıssın ama) olabildiğince konuşmadığın kısımları kes videoları kısa tutmaya çalış böylelikle izleyici sıkılmamış olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar